tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Παναιτωλικός χτύπησε τρεις φορές την Βέροια

veria panaitolikos ben

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε το 2015 η Βέροια. Η "Βασίλισσα" ηττήθηκε με 1-3 από τον Παναιτωλικό πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Μάκη Χάβου στην μια και μοναδική της ευκαιρία άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος ενώ "χτύπησε" την Βέροια στις αντεπιθέσεις άλλες δυο φορές στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη πλευρά, η Βέροια φάνηκε επηρεασμένη αμυντικά από τις απουσίες της αλλά και αγωνιστικά από τις διακοπές των Χριστουγεννένων. Καθοριστικό σημείο στην αναμέτρηση η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ντουμίτρου στο 32' κι ενώ το ματς ήταν 0-1.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τον Παναιτωλικό να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Η Βέροια από την άλλη αναζήτησε αντεπιθέσεις για να εκδηλώσει τις απειλές της. Μια τέτοια ήρθε στο 18', ο Κάμπορα μπήκε απειλητικά στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Ετζεγκέλε με τάκλιν έκοψε.

Οι φιλοξενούμενοι "τρύπησαν" την Βεροιώτικη άμυνα στο 27'. Μετά από βαθιά μπαλιά του Μαρτίνες, ο Καλί στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι έβγαλε τον Κάπελ απέναντι από τον Καντιμοίρη και ο άσος του Παναιτωλικού με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Η Βεροια άγγιξε την ισοφάριση στο 32'. Ο Ντουμίτρου βγήκε μόνος απέναντι από τον Μπρακάλι πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έδιωξε.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν άσχημο για την Βέροια. Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο ζωηρός στο ματς και στο 55' σημείωσε το 0-2. Ο Βιγιαφάνες πέρασε σαν σταματημένο τον Σέντρικ και με σουτ από πλάγια θέση στην απέναντι γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του Γκρανέρο ήταν άμεση. Έβγαλε από την μεσαία γραμμή τον Σέντρικ και πέρασε τον Βεργώνη και απέσυρε τον Κάμπορα και πέρασε τον Παυλίδη (ο Μπεν πέρασε σαν φορ και ο Παυλίδης έπαιξε πίσω του).

Στο 62' η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Παυλίδης μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μπεν αλλά ο Γκαρσία πεσμένος έδιωξε σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μαρτίνες έκανε την πάσα στον Βιγιαφάνες και ο τελευταίος με κοντινό σουτ έγραψε το 0-3. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Στο 65' η Βέροια είχε καλό σουτ με τον Ντουμίτρου που απόκρουσε δύσκολα ο Μπρακάλι και στο 67' σουτ του Παυλίδη χτύπησε σε πλάτη αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Η Βέροια μείωσε στο 88' με σουτ του Καλτσά.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Ακρίβος, Πασχάλης)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Τσιάμης, Καλί, Αμαραντίδης, Μπεν, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Σέντρικ (55' Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (55' Παυλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Ετζενγκέλε, Μαρτίνες, Γοδόι (89' Κουτρουμάνος), Φωτάκης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνες (68' Μύγας), Κάπελ, Άλβες (84' Βασιλείου)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69