tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια και Καλλονή έμειναν στο 1-1

veria kalloni

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με την Καλλονή. Η Βέροια αν και προηγήθηκε στο 8' με τον Καλτσά, ισοφαρίστηκε γρήγορα από τον Χουάνμα στο 16' και παρά τις ευκαιρίες της δεν κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Βέροια μπήκε ορεξάτη στο ματς. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε δυο απειλές και σημείωσε ένα γκολ. Στο 7' είχαμε ένα σουτ του Μπατιόν το οποίο πέρασε άνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 8'. Ο Μπεν έκλεψε από τον Κεϊτά, έκανε την σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Καλτσάς με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καλλονή αντέδρασε άμεσα. Είχε ένα σουτ άουτ του Χουάνμα Ντελγκάδο στο 13'. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν στο 14' βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε με τα πόδια. Ο Χουάνμα όμως στην τρίτη ευκαιρία που του δόθηκε άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεσε κόρνερ στο 16', Αντέντζο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χουάνμα με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά την ισοφάριση ο ρυθμός έπεσε. Οι δυο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου και αν εξαιρέσουμε 1-2 σουτ, οι τερματοφύλακες δεν ανησύχησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή είχε μια καλή φάση στο 47' με σουτ του Καλτσά που πέρασε άουτ. Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλός. Οι δυο ομάδες συνέχισαν στο τέμπο του τελευταίου μέρους του πρώτου ημιχρόνου, με πολλά λάθη, δίχως απειλές και με παιχνίδι κέντρου. Βλέποντας την νωθρή εικόνα της Βέροιας, ο Χοσέ Γκρανέρο έβγαλε από το ματς τον Μπατιόν και πέρασε τον Άρτσε.

Η πρώτη καλή φάση της Βέροιας σημειώθηκε στο 64' με σουτ του Μπεν έξω από την περιοχή και εντυπωσιακή απόκρουση του Χογκ σε κόρνερ. Η Βέροια συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 67' έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Καλτσάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Βεργώνη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στην επιστροφή της η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν, ο οποίος έκανε νέο σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στον Αντέγιο και κατέληξε κόρνερ. Στο 69' η Βέροια είχε και νέα απειλή. Ο Ραούλ Μπράβο έκανε την σέντρα, ο Μπατιόν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 77' ο Βεργώνης έβγαλε κάθετη πάσα, ο Καλτσάς βγήκε μόνος αλλά έκανε κακό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία να μπλοκάρει. Στο 84' πάλι ο Καλτσάς βρέθηκε σε ΄θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την πέριοχή πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Καλφόγλου, Χαρίσης)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν (63' Άρτσε), Καλτσά, Παυλίδης (72' Κάμπορα), Μπαργκάν (81' Γεωργιάδης), Μπεν.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέγιο, Χωριανόπουλος (82' Τσίνο), Αναστασιάδης, Καλτσάς, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Βαλλιός, Μίνγκας (73' Καμαρά), Χουάνμα (84' Μπαρέρα).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69