tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Στον εισαγγελέα ο Μαλόν

malon

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, ο Ιβάν Μαλόν είναι ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας που κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ως ύποπτος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ...

«Ποδοσφαιριστής της Βέροιας καλεί σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Νίκος Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διετάχθη για να διαπιστωθεί εάν ήταν χειραγωγημένο το ματς του περασμένου Οκτωβρίου ανάμεσα στη «Βασίλισσα του Βορρά» και τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο φάκελος για τον συγκεκριμένο αγώνα, που ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1, εστάλη στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΟΥΕΦΑ) είχε συντάξει εκθέσεις για συγκεκριμένες εγχώριες αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου -ανάμεσα στις οποίες κι αυτή του Πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Βέροιας- που θεωρήθηκαν ως ύποπτες προς χειραγώγηση. Οι παραπάνω εκθέσεις εστάλησαν για τα περαιτέρω στις ελληνικές διωκτικές αρχές, ενώ περιλαμβάνουν στοιχεία που κατέγραψαν τα συστήματα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της ΟΥΕΦΑ», ανέφερε δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στις 4 Δεκεμβρίου 2014.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/01), στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, μεταδόθηκε πως ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει κληθεί να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Νίκου Κωνσταντίνου, είναι ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές. Ο Ισπανός δεξιός μπακ θεωρείται ύποπτος και κλήθηκε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το αν υπήρξε χειραγώγηση του αγώνα και αν ο ίδιος είχε συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί πως στις εκθέσεις της εταιρείας που εστάλησαν στην UEFA, είχε γίνει ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμμετοχή σε πιθανή χειραγώγηση του αγώνα και η ευθύνη βαραίνει την πλευρά της Βέροιας και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69