tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Σκληρό και δυνατό παιχνίδι»

granero platanias

Σκληρό και δυνατό χαρακτήρισε στις δηλώσεις του μετά το ματς της Ξάνθης ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα σκληρό, δυνατό και με πολλή ένταση παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα μου θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο. Στο τέλος το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, αναγκάστηκαν να μπουν μέσα γιατροί και φυσιοθεραπευτές. Καταθέσαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη. Η αλλαγή του Αμαραντίδη έγινε για τακτικούς λόγους. Επίσης και επειδή είχε κίτρινη. Ο Καλί έχει ένα βαθύ κόψιμο στο γόνατο από μια αθλητική μονομαχία με τον Σολτάνι. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι επαφών, συμβαίνουν αυτά. Ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό».

Από την άλλη πλευρά ο κ. Λουτσέσκου, τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε: "Ένα παιχνίδι, δύο απόψεις. Μία καλή και όμορφη κατάσταση μέχρι τη στιγμή της αποβολής. Με 2-3 καλές ευκαιρίες δικές μας με Κλέιτον και Καπετάνο. Από το σημείο της αποβολής, πολλή ένταση, με ισχυρή θέληση από τους παίκτες μου. Δεχτήκαμε σε κακή στιγμή το γκολ, αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε και σκοράραμε κάνοντας ξανά ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα παράξενο γκολ ισοφάρισης και μετά ακολούθησε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ, με αριθμητικό μειονέκτημα. Ήταν δύσκολο να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση αμέσως, οι παίκτες έτρεξαν πολύ και πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, γιατί τα πήγαν καλά.

Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα, ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι ικανοποιημένος; Δεν ξέρω τι να πω... Από ένα σημείο είναι μια ψυχολογική νίκη αλλά από την άλλη πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε απώλειες με τις κάρτες αλλά θα το παλέψουμε με τις επιστροφές. Γυρίζει ο Μπέρτος και ο Φλίσκας, ενώ παράλληλα ο Μπαξεβανίδης θα ηρεμήσει λίγο από την ένταση των παιχνιδιών.

Σημαντικό για μένα ότι δεν σκοράρουμε, ενώ δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, ενώ στην άμυνα περιορίζουμε τον αντίπαλο, αλλά δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να περάσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία.

Κρατάμε την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών και συνεχίζουμε, με το ίδιο πάθος και την ενέργεια για τη συνέχεια. Η τύχη δεν μας θέλει αλλά κάποια στιγμή θα γυρίσει! Στεκόμαστε γενικά πολύ καλά στο γήπεδο, παλεύουμε, το κάναμε και με τον Ολυμπιακό, δυστυχώς δεν έχουμε νίκη για 3 αγώνες αλλά παίζουμε καλά και συνεχίζουμε. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Λουσέρο. Θα εξεταστεί το μέγεθος του τραυματισμού του και θα δούμε αν χρειαστεί να αναπληρωθεί".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69