tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπεν: «Ο μάνατζέρ μου μιλάει με τον ΠΑΟΚ»

xanthi veria

Ο σκόρερ των δύο από τα τέσσερα γκολ της Βέροιας στο 4-1 επί του ΟΦΗ παραδέχτηκε μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου πως ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ.

«Το μυαλό μου είναι στο να βοηθήσω τη Βέροια. Το θέμα μεταγραφή το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή μιλάει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η Βέροια το γνωρίζει. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ας αποφασίσει ο μάνατζέρ μου και ο σύλλογος τι είναι καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Ίσως είναι καλό για τη Βέροια, αλλά και για μένα να έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Ο Μπάμπης Παυλίδης από την πλευρά του τόνισε:

«Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά. Πρέπει να μην δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Σήμερα μπήκαμε με πάθος για την πρώτη μας νίκη στο νέο έτος».

Κάλαϊτζιτς: «Προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου»

Οι Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Παναγιώτης Μανιδάκης του ΟΦΗ παραδέχτηκαν στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα πως η αφαίρεση έξι πόντων επηρέασε πολύ την ομάδα.

«Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Είχαμε πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα εντός και εκτός γηπέδου και μας πείραξαν. Όταν δεν ακούς καλά νέα στην ομάδα δεν μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και πάντα παίζουν οι ίδιοι, οπότε θα χρειαστούμε ενίσχυση», είπε μεταξύ άλλων ο Κάλαϊτζιτς μετά το ματς με τη Βέροια, ενώ ο συμπαίκτης του συμπλήρωσε:

«Δεν μας επηρέασε τόσο η κόκκινη του Τριποτσέρη όσο τα εξωαγωνιστικά. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με κάποιες μεταγραφές πιστεύω πως θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχει ανησυχία, αλλά και ελπίδα».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69