tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Παρασυρθήκαμε από το κακό ξεκίνημα!»

granero

Ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο εξήγησε στις δηλώσεις του μετά το ματς της Κέρκυρας, ότι το άσχημο πρώτο μέρος δεν επέτρεψε στην ομάδα του να διαχειριστεί όπως θα' θελε τον αγώνα. Συγκεκριμένα σημείωσε: "Το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε, μας παρέσυρε. Η Κέρκυρα, εν αντιθέσει με μας, εγκλιματίστηκε γρήγορα στις καιρικές συνθήκες, μετέτρεψε τις ευκαιρίες της σε γκολ, και μετά το 3-0 τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για μας.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου, να δείξουν αξιοπρέπεια, να παλέψουν, κι έτσι, στην επανάληψη είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως, σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Ήταν από τια βραδιές εκείνες που δεν σε θέλει η μπάλα, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο. Παρά την βαριά ήττα μας, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Ο Γρηγορίου

Εξαιρετικά ικανοποιημένος ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη της Κέρκυρας με 4-0. «Ζήτησα από τους παίκτες μου να μπουν δυνατά και ευτυχίσαμε να σημειώσουμε τρία γκολ. Κάναμε το καλύτερο α' ημίχρονο με μένα στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. Ο Γρηγορίου, επιπλέον, υποστήριξε πως οι Φαίακες νίκησαν και «τα προβλήματα και την κούραση, όμως, είπαμε ότι σήμερα παίζουμε έναν τελικό. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς περισσότερο, και τους κατακτήσαμε».

Ενώ, για τη συνέχεια, μίλησε για... ΑΕΚ. «Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, και θα πάμε στην Αθήνα, για να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στα ίσια».

Όσο τέλος για τα μεταγραφικά, επιβεβαίωσε πως μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται Κέρκυρα ο Λεάλ, ενώ, επίκεινται ακόμη δύο κινήσεις στο «παζάρι» του Γενάρη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69