tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απολογήθηκαν Βέροια και Εργοτέλης

paok veria2

Εργοτέλης και Βέροια απολογήθηκαν και περιμένουν την απόφαση για τις υποθέσεις τους, μετά την δίωξη από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, η οποία ουσιαστικά κατηγόρησε τις δύο ΠΑΕ ότι έκατσαν να χάσουν σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Εργοτέλης για το 2-3 με τον Ολυμπιακό και η Βέροια για το 3-0 από τους «ερυθρόλευκους» και το 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» κατέθεσαν ότι οι ήττες ήρθαν φυσιολογικά, ενώ υπερασπίστηκαν τους παίκτες τους και ξεκαθάρισαν ότι η έκθεση που ήρθε από την UEFA δεν βασίζεται σε αποδείξεις. Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των Κρητικών, που ξεκαθάρισαν ότι χωρίς περαιτέρω διερεύνηση δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την εταιρεία που παρακολουθεί το στοιχηματισμό των αγώνων και ανάλογα με την κίνησή του στέλνει τις εκθέσεις της στην UEFA, είχε σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού διατηρούν φιλικές σχέσεις με αυτούς του Εργοτέλη, όπως αντίστοιχα και οι του ΠΑΟΚ με εκείνους της Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69