tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντουμίτρου: "Περιμένω πως και πως το ματς με τον Ατρόμητο"

dumitrou goal

Με ανυπομονησία περιμένει το ματς με τον Ατρόμητο ο επιθετικός της Βέροιας Νικόλα Ντουμίτρου. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε ότι είναι ένα ματς με μια καλή ομάδα που ο καθένας θέλει να παίξει και τόνισε ότι αν η Βέροια παρουσιαστεί αυτή που πρέπει, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σχολιάζοντας το τι πρέπει να αλλάξει η Βέροια για να φτάσει στη νίκη με τον Ατρόμητο σημείωσε: "Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να έχουμε πάλι νοοτροπία νικητή. Ερχόμαστε από τρεις ήττες οι οποίες είναι διαφορετικές. Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία στην Κέρκυρα και τα Γιάννενα όμως στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε άλλη νοοτροπία παρά το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι ως επαγγελματίες και όταν έρθει η στιγμή να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι σε ένα κατεστραμμένο αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί στον ίδιο αγωνιστικό χώρο τα Γιάννενα έκαναν τα πράγματα πολύ καλά. Το ματς με τον Ατρόμητο το περιμένω πως και πως και μακάρι να αγωνιστώ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, δεν θα μιλήσω για τελικό διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Είναι όμως ένα αποφασιστικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με εμάς. Είναι ένα παιχνίδι που εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε και μακάρι να μπω σε αυτό το ματς. Θέλω να κερδίσουμε αυτό το ματς και μακάρι να νιώθουν έτσι. Αν νιώθουν έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει αισιοδοξία στα αποδυτήρια απάντησε: "Πιστεύω ότι όταν η ομάδα μας τραβάει σε μια γραμμή γίνεται μια πολύ δύσκολη ομάδα. Γίνεται ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Όταν ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο έχει φανεί ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69