tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κορακάκης: «Στη Βέροια για τη νίκη»

korakakis

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος στη Βέροια για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε ο Γιώργος Κορακάκης στην κάμερα του novasports. Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ατρόμητου μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τη Βέροια και τόνισε πως μοναδικό στόχος είναι η νίκη. "Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως τα περισσότερα στην κατηγορία, με μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Ωστόσο τα παιδιά είναι επαγγελματίες, έχουν ξαναπεράσει από τέτοιες στιγμές, οφείλουν να ανταποκριθούν στη νέα κατάσταση και να κάνουν το παν για να κερδίσει ο Ατρόμητος. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Σε ερώτηση για το πώς περιμένει την Βέροια, σημείωσε: "Η Βέροια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει 3-4 ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και κάνουν εύκολα γκολ. Ίσως τον τελευταίο καιρό δεν είναι πολύ καλά αλλά αυτό μπορεί να την αφυπνίσει. Από την άλλη εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πάνω σε αυτό που έχουμε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες με μοναδικό στόχο τη νίκη".

Σε ερώτηση αν ελπίζει να πάρει ως προπονητής θετικό αποτέλεσμα, όπως στο ματς κυπέλλου με τα Ψαχνά, απάντησε: "Εύχομαι να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω από την ομάδα μας είναι να έχει μια καλή εικόνα, να προσπαθήσει για τη νίκη και να βγάλει εγωισμό που δεν το έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69