tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο η Βέροια

veria atromitos

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με τον Ατρόμητο. Η Βασίλισσα πήρε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος με γκολ του Ντουμίτρου αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα, παρά τις ευκαιρίες που είχε. Έτσι, ο Ατρόμητος, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. Στα τελευταία λεπτά οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Όσον αφορά την διαιτησία, ο Βοσκάκης ήταν πολύ κακός, αδίκησε σε πολλές φάσεις την Βέροια.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο ωστόσο η Βέροια ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σοβαροί, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η πιο αξιόλογη φάση του Ατρομήτου ήταν ένα ξαφνικό μακρινό σουτ του Ούμπιδες στο 16' που ανάγκασε τον Τζινάρ να πέσει στην δεξιά του γωνιά και να διώξει.

Η Βέροια απάντησε άμεσα στην ευκαιρία του Ατρομήτου. Στο 18' ο Ντουμίτρου πήρε μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 27'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από αριστερά, ο Γκορμπούνοφ έκανε άστοχη έξοδο και έχασε τη μπάλα και ο Ντουμίτρου με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0.
Η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση στο πρώτο μέρος. Στο 40' μακρινό σουτ του Καλτσά, η μπάλα κόντραρε στον Κατσουράνη και μπέρδεψε τον Γκορμπούνοφ, που όμως πρόλαβε να μπλοκάρει υπό την πίεση του Ντουμίτρου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολλές ευκαιρίες. Στο 49' μετά από κόρνερ, ο Κάμπορα πήρε κεφαλιά-πάσα από τον Μπατιόν και έκανε γυριστό, με τον Γκορμπούνοφ να αποκρούει εκπληκτικά με το ένα χέρι!

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 50', ο Τζινάρ έκανε κακή έξοδο, ο Ναπολεόνι άργησε να δώσει στον Ούμπιδες και ο τερματοφύλακας της Βέροιας πρόλαβε να σώσει την ισοφάριση στο σουτ του τελευταίου.

Στο 52' ο Καλτσάς βρέθηκε σε πολύ καλή θέση από δεξιά μετά από μπαλιά του Βάσκες και έβγαλε παράλληλα στον Κάμπορα που δεν πρόλαβε για εκατοστά να σκοράρει!

Στο 57' πολιορκία στην εστία της Βέροιας, ο Δημούτσος σε καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω στον Τζινάρ! Στο 62' είχαμε νέα καλή φάση για τον Ατρόμητο. Ο Γκαρσία έκανε σουτ έξω από την περιοχή που κοντραρίστηκε αλλά ο Τζινάρ πρόλαβε να μπλοκάρει.

Στο 81' ο Μπεν έκανε από αριστερά παράλληλη μπαλιά για τον Κάμπορα που δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή.
Στο 84' ο Βεργώνης τροφοδότησε τον Καλτσά που έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

Στο 85' ο Κούρος έκανε σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Καράσκο από καλή θέση και η μπάλα λίγο δίπλα στο δεξί δοκάρι του Τζινάρ.

Στο 87' ο Κάμπορα στην περιοχή από δεξιά, σούταρε πολύ άουτ.

Στο 89' ο Ατρόμητος ισοφάρισε. Ο Ναπολεόνι έδωσε για τον Καραμάνο, αυτός έβγαλε μόνο του στην περιοχή τον Μπρίτο, ο οποίος με ψύχραιμο αριστερό σουτ νίκησε τον Τζινάρ για το 1-1!

Στο 91' ο Ραούλ Μπράβο εκτέλεσε φάουλ, ο Μπατιόν ολομόναχος στην περιοχή έκανε κεφαλιά πάνω στον Γκορμπούνοφ! Στην επόμενη φάση, κεφαλιά από κοντά, άουτ.

Στο 94' η Βέροια άγγιξε το 2-1 με γέμισμα του Κάμπορα αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε εκπληκτικά και κράτησε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Καρσιώτης, Σταυρουλάκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Τζινάρ, Όστοϊτς, Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Βάσκες (66' Τάτος), Μπατιόν, Ντουμίτρου (74' Μπεν), Καμπαγέρο (75' Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (53' Δημούτσος), Φυτανίδης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Γκαρσία (77' Καράσκο), Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μαρσελίνιο (53' Μπρίτο).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69