tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Θέλουμε βαθμούς και εκτός έδρας»

granero levadia

Ο Χοσέ Γκρανέρο μιλώντας στην κάμερα του novasports δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα της Βέροιας στα εντός έδρας παιχνίδια, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του έχει ανάγκη να πάρει βαθμούς και εκτός έδρας, αρχής γεννωμένης από το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως δουλεύουν για να βελτιωθεί η ομάδα και στα εκτός έδρας ματς, και τόνισε πως περιμένει δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι στη Λιβαδειά.

"Πέρα από την δίψα, υπάρχει και η άμεση ανάγκη εκτός έδρας βαθμών. Είμαι ικανοποιημένος από την εντός έδρας εικόνα της ομάδας αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και εκτός έδρας. Προσπαθούμε να αναλύσουμε γιατί έχουμε άλλη εικόνα εκτός έδρας, προσπαθούμε να βρούμε τους λόγους. Η ομάδα έχει πίστη εντός έδρας αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια η εικόνα δεν είναι η ίδια και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Ίσως όλα αυτά που κάνουμε στα εντός έδρας παιχνίδια να μην μας αρκούν στα εκτός έδρας. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η εξήγηση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς στην Λιβαδειά διότι ο αντίπαλός μας έχει μια πολύ καλή εικόνα αλλά δεν παίρνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα, υπάρχει αλλαγή προπονητή και επειδή είναι σε δύσκολη κατάσταση, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι περίπλοκο για εμάς".

Σε ερώτηση αν η αλλαγή προπονητή παίξει ρόλο απάντησε: "Πάντα η αλλαγή προπονητή στην αρχή ευνοεί, οι παίκτες βρίσκουν κίνητρο. Από εκεί και πέρα στο τέλος φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή δεν ήταν η κατάλληλη λύση".

Σε ερώτηση για το αν οι νέοι παίκτες μπήκαν στο κλίμα, απάντησε: "Αυτός που χρειάζεται περισσότερο χρόνο είναι ο Νέτο που του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μπήκαν με την ομάδα. Ίσως ο Τάτος και ο Καμπαγέρο χρειάζονται χρόνο να βρουν τα πατήματά τους. Είναι στην περίοδο που μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Αυτό συμβαίνει με παίκτες που έρχονται τον Ιανουάριο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69