tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξέσπασε ο Δερμιτζάκης για την πρόσφατη απόφαση που αφορά την άνοδο

Στην κούραση απέδωσε την εικόνα της Βέροιας ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης στο φιλικό με τον Ηρακλή ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση να ανέβει μόνο μια ομάδα, μετά από μπαράζ, εξαπέλυσε πυρά χαρακτηρίζοντας επικίνδυνους για το ποδόσφαιρο αυτούς που πήραν την απόφαση.

«Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε τον ρυθμό που θέλαμε» είπε ο προπονητής της Βέροιας και απέδωσε την εικόνα στην κούραση και στο ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε φάση προετοιμασίας.

Για το ματς ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε ότι στο πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό η Βέροια, με πολλά αβίαστα λάθη και κακές επιλογές. Για το Β’ μέρος σημείωσε ότι η Βέροια ήταν πολύ καλύτερη, με καλό ρυθμό και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της Βέροιας και έφτασε στο γκολ.

Για την απόφασή να ανέβει μόνο μια ομάδα και μετά από μπαράζ, ο τεχνικός της Βέροιας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του και χαρακτήρισε επικίνδυνους για το ποδόσφαιρο αυτούς πήραν αυτή την απόφαση. «Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα χρόνια, τι να πρωτοσυζητήσεις. Ζήσαμε καλές στιγμές στο παρελθόν αλλά τώρα, νόμιζα ότι υπάρχει πάτος στο…βαρέλι, αλλά μπορεί να πάμε και χειρότερα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν οι δυο προπονητές της Βέροιας και του Ηρακλή, Παύλος Δερμιτζάκης και Κώστας Γεωργιάδης:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69