tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς τους Οικονόμου, Μαραγκό στο Καυτατζόγλειο η Βέροια

Συνεχίζεται την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα στην SL2 με την 10η αγωνιστική. Η Βέροια θα παίξει στο Καυτατζόγλου κόντρα στον Ηρακλή και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηγόρα αποτελέσματα. 

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Αμέσως μετά ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Μπουκουβάλας, Μουχάλης, Περδίκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Ντίνας, Γαβριηλίδης, Ράμος, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Μυστακίδης, Φοφανά, Πασάς και Γιακουμάκης.

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Τασιόπουλος, Οικονόμου, Baidoo.

Χωρίς Παπαστεργιανό ο Ηρακλής

«Πληγωμένος» θα υποδεχτεί ο Ηρακλής τη Βέροια την Τετάρτη (29/12, 15:00), μιας και νοκ-άουτ τέθηκε για τις επόμενες τουλάχιστον έξι εβδομάδες ο Άγγελος Παπαστεριανός, έχοντας υποστεί κάταγμα κάτω γνάθου.

Από τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Γεωργιάδης επέλεξε τους:

Παλαβράκη, Ιακωβίδη, Παναγού, Μπαλικτσή, Σγουρή, Παπαστεριανό Μ., Χρουσιέλ, Μανωλάκη, Πήλιο, Καρτσαμπά, Ματία, Βιτίνιο, Ναπολιτάνο, Μπαστακό, Ελευθεριάδη, Τότσκα, Παπαδόπουλο, Κάκκο, Κωστούλα και Μασούρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69