tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε και στην Αριδαία η Βέροια (βίντεο)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Αριδαία. Με σκορ 1-2 σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη της και πήρε άλλο ένα τρίποντο. Η Βέροια ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με 0-2 και παρά το γκολ που δέχθηκε στην συνέχεια, συντήρησε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνεύσει.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια χωρίς να κινδυνεύσει από τον αντίπαλό της, πήρε προβάδισμα και το διατήρησε εύκολα έως την ανάπαυλα.

Στο πρώτο 25λεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο και χωρίς φάσεις στις δυο περιοχές. Η καλύτερη στιγμή του Αλμωπού ήταν ένα σουτ του Πέττα στο 6’ από το ύψος της περιοχής που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την πλευρά της η Βέροια σε αυτό το διάστημα, είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Παϊτέρη στο 17’ όταν μετά από σέντρα του Φοφανά, ο Αδαμίδης απόκρουσε απρόσεχτα και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

almopos veria1

Μετά το 25’, η Βέροια πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έγινε πιο απειλητική. Στο 29’ μετά από σέντρα του Μούργου, η μπάλα έφτασε στον Πασά στην μικρή περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή αμυντικός του Αλμωπού έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 31’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Μετά από σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα χτύπησε στον Σουλιώτη και ο Γιακουμάκης με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο 34’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Ο Πεταυράκης έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Αλμωπού αλλά ο Παϊτέρης απόκρουσε δύσκολα.

almopos veria2

Στο δεύτερο μέρος, πριν οι παίκτες των δυο ομάδων «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους, η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 52’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Σουλιώτη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς.

almopos veria3

Στο 65’ ο Αλμωπός μπήκε ξανά στο ματς. Ο Γιαλαμούδης πάσαρε με το κεφάλι στον Ρόβα, ο τελευταίος γύρισε το κορμί του και με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-2.

Στο τελευταίο 25λεπτο ο Αλμωπός προσπάθησε φλύαρα και ανορθόδοξα να πλησιάσει την περιοχή του Βελλίδη αλλά η Βέροια ήταν αποτελεσματική ανασταλτικά. Επιθετικά η "Βασίλισσα" παρότι υπήρχαν ελεύθεροι χώροι, δεν κατάφερε οργανωμένα να δημιουργήσει απειλή και να φτάσει σε τρίτο γκολ.

Στο 76' ο Σουλιώτης τράβηξε και έριξε κάτω τον Γιακουμάκη, μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα δεν σφύριξε πέναλτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Κουβαλάκης, Ζήρδας)

ΑΛΜΠΩΠΟΣ: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (75’ Πρίκας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (75’ Μπακούτσης), Αδαμίδης, Ζαχαρός, Ρίβας (84’ Καράμπελας), Πέττας, Ρόβας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης (88’ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (63’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (85’ Πόζογλου), Γιακουμάκης (88’ Παπαχρήστος), Φοφανά (63’ Κουάτεγκ), Πασάς.

Αποτελέσματα

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-1

Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια 1-2

almopos veria5

almopos veria4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69