tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δερμιτζάκης: "Ήταν καραμπινάτο πέναλτι, δίκαιη η νίκη μας" - Γεωργιάδης: "Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν" (βίντεο)

Το ξέσπασμα του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη προκάλεσε σχόλιο του εκφωνητή της ΕΡΤ 3 ότι το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Ηρακλή ήταν αυστηρό. "Αν θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις ας τις κάνουν, όχι εις βάρος της Βέροιας. κι εμείς από την Βόρειο Ελλάδα είμαστε. Δεν υπάρχει αυστηρό πέναλτι, υπάρχει καραμπινάτο πέναλτι. Ο στόπερ πήγε με τα δυο πόδια από πίσω" σχολίασε ο τεχνικός της Βέροιας.

Για το ματς, ο κ. Δερμιτζάκης σχολίασε:

"Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, είχε πάθος, διάθεση, ένταση, φάσεις και γκολ. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα η οποία όμως δεν έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Μπήκαμε πολύ αποφασιστικά στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο γιατί ξέραμε ότι έχει τη δυνατότητα να έχει κατοχή μπάλας χωρίς να μας δημιουργεί προβλήματα. Απεναντίας εμείς στα κλεψίματα μπάλας θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και τους ικανούς παίκτες που έχουμε με ικανότητα, να μπούμε μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο και έγινε.

Θεωρώ ότι το 3-0 τα λέει όλα στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν θα προσπαθήσει να κλειστεί για να κρατήσει το βαρύ 3-0. Ξέραμε ότι θα πιέσει. Είχα πει για τον βαθμό δυσκολίας στα παιδιά. Είπα ότι δεν πρέπει να ρίξουμε τους τόνους αλλά απεναντίας πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή μας για να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι.

ΟΗρακλής μας αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ. Μετά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο. Ο αντίπαλος μάς πίεσε μόνο από στατικές φάσεις. Δεν κινδυνεύσαμε με άλλον τρόπο. Ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που έχει καλά χτυπήματα και καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι και εκεί ήταν το πρόβλημά μας και η αδυναμία μας. Τέλος καλό όλα καλά. 'Ηταν μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Είμαστε μία ομάδα που δικαιολογούμαι σε κάθε παιχνίδι τη βαθμολογική μας θέση. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας".

georgiadis kostas ver

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Γεωργιάδης τόνισε:

"Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και είναι πρώτη στη βαθμολογική θέση, μία ομάδα που πλησιάζει στο στόχο της.

Προετοιμαστήκαμε και εμείς με τις δικές μας δυνάμεις με το δικό μας αγωνιστικό πλάνο. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, είμαστε ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής οφείλει σεβόμενος την ιστορία του να διεκδικεί τα πάντα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδείξαμε ότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας πίεσε και πέρασε το κέντρο δυο-τρεις φορές δεχθήκαμε τρία γκολ. Ένα παιχνίδι που θέλαμε να το διεκδικήσουμε βρέθηκε στο κενό.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές των παικτών αλλά και με την αφύπνιση είδαμε άλλη εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας στεναχώρησε πολύ, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εικόνα πρωταθλητισμού. Είχαμε μία ομάδα που είναι πρώτη και έκανε μόνο άμυνα και εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες να πλησιάσουμε πολύ γρήγορα στο σκορ και να δημιουργήσουμε και άλλα προβλήματα στη Βέροια. Δεν επιτρέψαμε στην Βέροια να περνάει ούτε το κέντρο. Αυτό είναι εικόνα πρωταθλητισμού. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα και σε λίγες μέρες έχει και άλλο δύσκολο παιχνίδι.

Αντιλαμβάνομαι την πίεση που έχουν κάποιες ομάδες οι οποίες διεκδικούν ένα στόχο. Ο Ηρακλής κατάφερε με τις δικές του δυνάμεις και μόνο να έχει τελειώσει το θέμα της σωτηρίας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε όπως η Βέροια. Θα το θέλαμε πάρα πολύ. Χτίζουμε όμως κάτι αλλά δεν μπορούμε να χαριστούμε σε κανέναν. Θα πρέπει να πάψουν άπαντες να διεκδικούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τα παιχνίδια από τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει μέχρι το 95' την κάθε φάση και ο προπονητής του θα είναι παθιασμένος αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας".

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών Παύλου Δερμιτζάκη και Κώστα Γεωργιάδη μετά το ματς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69