tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ώρα των μπαράζ ανόδου έφτασε για την Βέροια

Τους κόπους της χρονιάς σε δυο ή τέσσερις αγώνες μπαράζ θα παίξει τον Μάιο η Βέροια. Ως πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της SL2 θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα μπαράζ τον αντίστοιχο πρωταθλητή του 2ου ομίλου Λεβαδειακό για ένα εισιτήριο στην SL1. Ως γνωστόν, ο ηττημένος θα έχει μια ακόμη ευκαιρία. Θα παίξει πάλι σε διπλό αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1 για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία.

Η προσπάθεια της Βέροιας ξεκινά αύριο Κυριακή. Το πρώτο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και το δεύτερο στην Λιβαδειά. Βέροια και Λεβαδειακός βάσει των αριθμών τους είναι σχεδόν ισάξιες ομάδες και όπως έχει τονιστεί από τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο του ποδοσφαίρου είναι μεγάλη αδικία που δεν πήραν και οι δυο τους απευθείας το εισιτήριο ανόδου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Βέροια έχει μόνο μια απουσία (εξαιρείται ο Μπαϊντού ο οποίος τραυματίστηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν βοήθησε καθόλου). Ο Κουατέγκ ο οποίος ήταν ανεβασμένος τις τελευταίες εβδομάδες, τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα και είναι εκτός αποστολής. Εκτός είναι και ο τραυματίας Μουχάλης αλλά το θετικό για την Βέροια είναι ότι επέστρεψε ο βασικός Μπουκουβάλας,

Οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του Βορρά που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69