tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα νέα μέτρα τάξης για το κεκλεισμένων θυρών Βέροια - Εργοτέλης

ergotelis veria12

Συμπληρωματικά μέτρα τάξης για το παιχνίδι της Βέροιας με τον Εργοτέλη, Σάββατο 3μμ, εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού να μην επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων σε όλα τα ματς της 27ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, σημειώνονται τα εξής:

1. Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η αθλητική αναμέτρηση ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα SUPER LEAGUE, αθλητικής περιόδου 2014 – 2015, κατά τη 27η αγωνιστική ημέρα, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, τo Σάββατο
07-03-2015 και ώρα 15:00΄, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία θεατών.

2. Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με τον Κανονισμό Διεξαγωγής Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο την 07/03/2015, θα
έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από κάθε ομάδα (Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), τα στοιχεία ταυτότητας και η ιδιότητα, των οποίων θα αναγραφούν σε ειδική κατάσταση, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί μερίμνη της SUPER LEAGUE και των διαγωνιζόμενων ομάδων στις αρμόδιες αρχές και φορείς, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

- Εντός του αγωνιστικού χώρου να παρευρίσκονται μόνο όσα άτομα έχουν δικαίωμα και προβλέπεται από τον κανονισμό - προκήρυξη της διοργάνωσης.

3. Συγκεκριμένα, δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση έχουν:

α) Όσοι αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα, ήτοι οι ποδοσφαιριστές, όσοι δηλώνονται στη λίστα των αξιωματούχων στο πάγκο των δύο ομάδων, καθώς και όσοι κάθονται στον επιπλέον πάγκο.

β) Τριάντα (30) εκπρόσωποι από κάθε ομάδα (σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι αξιωματούχοι που δηλώνονται στο Φ.Α.).

γ) Το προσωπικό της εγκατάστασης που εργάζεται την ημέρα του αγώνα.

δ) Το προσωπικό της γηπεδούχου Π.Α.Ε. που εργάζεται την ημέρα του αγώνα, καθώς και όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του αγώνα (π.χ. ball – boys, παιδιά παράταξης κλπ).

- Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη τήρησης του ως άνω αριθμού προσώπων που έχουν δικαίωμα εισόδου, η γηπεδούχος ομάδα (Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ), έχει αντικειμενική ευθύνη, κατ΄ εφαρμογή του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού.

4. Με μέριμνα και ευθύνη της SUPER LEAGUE να γνωστοποιηθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας (fax: 2106991762), η ονομαστική κατάσταση όσων έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση, κατά τη συνάντηση προετοιμασίας του Αγώνα.

- Επίσης, τα στοιχεία των ατόμων που αποτελούν τις αθλητικές αποστολές των ομάδων, να δοθούν σε ονομαστική κατάσταση, μερίμνη της διοργανώτριας αρχής στον Επικεφαλής των μέτρων Τάξης, έγκαιρα και πριν την άφιξη των διαγωνιζόμενων ομάδων.

5. Η είσοδος των αθλητικών αποστολών, παραγόντων, Επισήμων και εν γένει των δικαιούμενων ατόμων στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί από την Κεντρική είσοδο - Θύρα 3 και ακολούθως θα καταλάβουν θέσεις σε κερκίδα που θα υποδειχθεί από τον Επικεφαλής της αστυνομικής αρχής.

- Οι λοιπές θύρες - κερκίδες του Σταδίου δεν θα λειτουργήσουν.

6. Να αποκλειστεί η πρόσβαση στο γήπεδο φιλάθλων και των δυο (2) ομάδων.

7. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης έναντι Δημοτικού Σταδίου, επιτηρούμενα από αστυνομική δύναμη Α.Τ. Βέροιας.

8. Η θύρα του Σταδίου Βέροιας να ανοίξει δύο (02) ώρες πριν την έναρξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69