tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός - Ορίζεται το μπαράζ της Βέροιας με την Λαμία

Στο τέλος της έφτασε σήμερα (2/6), τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η υπόθεση του Παναιτωλικού καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάνθηκε για την εισήγηση που υποβίβαζε τα «καναρίνια» λόγω του ότι ο πρώην γενικός τους αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος είχε στοιχηματίσει σε κίτρινη κάρτα του Ντέρεκ Κορνέλιους, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η Επιτροπή δεν αποδέχθηκε, με ψήφους 2-1, πως έχει υπάρξει χειραγώγηση του αγώνα από την πλευρά των «κυανοκίτρινων» και έτσι τους απάλλαξε από τη συγκεκριμένη κατηγορία και τους επέβαλε πρόστιμου ύψους 300.000 ευρώ επειδή στέλεχός τους έπαιξε, εν αγνοία τους, στοίχημα.

Στη συγκεκριμένη απόφαση δεν μπορεί να ασκήσει έφεση κάποια ομάδα πλην του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (εντός πέντε ημερών), ενώ το club περιμένει το σκεπτικό της ώστε ενδεχομένως να ασκήσει έφεση για το ύψος του προστίμου. Η ουσία πάντως είναι πως δεν τέθηκε ζήτημα χειραγώγησης από τα «καναρίνια» και δεν τιμωρήθηκαν με το άρθρο 27 ή 29.

Στον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας επιβλήθηκε δεκαετής απαγόρευση από κάθε αθλητική δραστηριότητα (και εισόδου στα γήπεδα), όπως και πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Πηγή https://www.gazzetta.gr/

Την Δευτέρα η επικύρωση της βαθμολογίας

Την Δευτέρα η SL1 θα επικυρώσει την βαθμολογία των πλέι άουτ της κατηγορίας και θα οριστεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Λαμία και την Βέροια. Οι πιθανές ημερομηνίες των δύο αγώνων μπαράζ είναι 12 και 19 Ιουνίου. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69