tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της SL1 - Πρόταση για αναδιάρθρωση κατέθεσε η Λαμία

Η διοργανώτρια αρχή επικύρωσε σήμερα (06/06) κατά πλειοψηφία την βαθμολογία των Play-out της σεζόν 2021/22. Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε και επίσημα στην Super League 2.

Αυτό σημαίνει πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (μειοψήφισε στη σχετική διαδικασία) τερμάτισε ουραγός, ενώ η Λαμία ως 13η θα παίξει σε διπλό μπαράζ με τη Βέροια και ανάλογα με το αποτέλεσμά της θα αποσαφηνιστεί πια εκ των δύο θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα έγινε και η εγγραφή του Λεβαδειακού στην Λίγκα, ο οποίος επέστρεψε στην Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime η Λαμία έστειλε το πρωί της Δευτέρας (6/6) αίτημα προς συζητηση την αύξηση των ομάδων σε 16 από την τρέχουσα αγωνιστικη περίοδο (2022-23)!

Στην εσωτερική αλληλογραφία «εσκασε» και πρόταση – απάντηση του ΝΠΣ Βόλος. Ο Αχιλλέας Μπέος αντιπρότεινε να γίνουν οι ομάδες 20 (!) και όχι 14, για να «γελάει μαζί μας όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά όλη η Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

Το αίτημα της Λαμίας για 16 ομάδες στη Super League από την αμέσως επόμενη σεζόν, δεν τέθηκε καν σε ψηφοφορία στο Δ.Σ. (6/6) της διοργανώτριας.

O Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο Δ.Σ. τόνισε οτι δεν υπάρχει προγραμματισμός για κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να προχωρήσει.

Επίσης υπήρξαν και οι «φωνές» που αναρωτήθηκαν τόσο για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, όσο και για τα χρήματα του στοιχήματος που σε ενδεχόμενη αύξηση των ομάδων, η πίτα θα… μικρύνει!

«Τα κανάλια τα ρώτησε κανείς, αν θέλουν να γίνουν 16 οι ομάδες;», η απορία που εξέφρασε διοικητικός παράγοντας.

«Με τα λεφτά του στοιχήματος τι θα γίνει. Θα πάρουν οι έξτρα ομάδες τα ίδια, ή θα μειωθεί το συνολικό ποσό που θα μοιραστεί;», ακόμα μια απορία που επίσης δεν απαντήθηκε.

Το λόγο πήρε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν αντίθετος σε ενδεχόμενη αύξηση των ομάδων. «Με 14 ομάδες είχαμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Για ποιο λόγο να το πειράξουμε;».

Με όλες αυτές τις αντιδράσεις, η Λαμία υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση, αποσύροντας το αίτημα για άμεση αύξηση των ομαδων της Super League.

Η βαθμολογία όσον αφορά στα play out, επικυρώθηκε κανονικά. Ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει τη νέα σεζόν οριστικά στη Super League 2 και Λαμία και Βέροια θα παίξουν διπλό μπαράζ. Οι αναμετρήσεις πιθανότατα θα διεξαχθούν στις 18/6 και 25/6 με ώρα έναρξης στις 20.00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69