tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς αδειοδότηση 17 ομάδες της Superleague 2 - Πήρε άδεια η Βέροια

Ελέγχθηκαν οι φάκελοι των 28 ΠΑΕ της Super League 2 με έντεκα ομάδες να μην παίρνουν άδεια μεταξύ των οποίων η ΑΕΛ, η Ξάνθη και ο Ηρακλής.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε… κόκκινο σε 17 ομάδες της Super League 2. Πιο συγκεκριμένα ελέγχθηκαν οι φάκελοι των 28 ΠΑΕ της Superleague 2, με έντεκα ομάδες να μην παίρνουν ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται ο Ηρακλής η ΑΕΛ και η Ξάνθη.

Επιπλέον για τη δεύτερη κατηγορία κόπηκαν οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν στη Γ’ Εθνική: Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, Πιερικός, Καβάλα, Τρίκαλα και Ζάκυνθος.

Οι ΠΑΕ που δεν θα καταθέσουν έφεση ή απορριφθεί σε δεύτερο βαθμό θα τμωρηθούν με πρόστιμο 10.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να πάρουν παίκτες άνω των 25 εκτός από τρεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69