tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Κυριακή το Καλλονή - Βέροια

veria kalloni2

Αν και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής ήταν γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό λόγω της εμβόλιμης που έρχεται, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να τροποποιήσει ξανά το πρόγραμμα. Κάτι που, ωστόσο, είχε αρνηθεί να κάνει παλαιότερα για να διευκολύνει τον ορισμό του επαναληπτικού Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα αρκετές αντιδράσεις μέσα κι έξω από τη διοργανώτρια αρχή. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports θα ανακοινωθεί επίσημα την Τετάρτη (11/03).

Από τη στιγμή που θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, την Τετάρτη (18/03) και την Πέμπτη (19/03), δεν μπορούσε να διεξαχθεί παιχνίδι τη Δευτέρα. Συνεπώς το Καλλονή – Βέροια πάει για την Κυριακή (15/03) και... σπρώχνει προς το Σάββατο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Αυτή η εξέλιξη μεταθέτει το Εργοτέλης – Παναθηναϊκός για τις 15:00 του Σαββάτου (14/03), ενώ το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη θα διεξαχθεί Κυριακή (15/03) στις 19:30.

Επίσης, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το αν τα ματς της 28ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν παρουσία φιλάθλων ή όχι. Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση είχε αποφασίσει τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για την 27η αγωνιστική και θα απαντούσε την τρέχουσα εβδομάδα για την επόμενη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την απόφασή του ο Σταύρος Κοντονής θα την ανακοινώσει την Πέμπτη (12/03), αφού θα έχει διεξαχθεί και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Η πρώτη πληροφόρηση που υπάρχει, αναφέρει πως ο υφυπουργός θα δώσει... παράταση στις κλειστές θύρες για ακόμα μια αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής που αναμένεται να ανακοινώσει η Σούπερ Λίγκα:

Σάββατο 14 Μαρτίου:

15:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
17:15 Ατρόμητος-Πανθρακικός
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 15 Μαρτίου:

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς
17:15 Κέρκυρα-ΟΦΗ
17:15 Καλλονή-Βέροια
19:30 Ολυμπιακός-Ξάνθη
 
πηγή: www.onsports.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69