tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στα Γιάννενα αλλά στάθηκε πολύ καλά η Βέροια

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ η Βέροια. Η "Βασίλισσα" στάθηκε πολύ καλά στο ματς, έμεινε στο ματς σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η διαφορά δυναμικότητας έγειρε στο τέλος την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ.

Η Βέροια ξεκίνησε το ματς με δυο απειλές. Στο 5' σουτ του Μπουκουβάλα μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ ενώ στο 6' ο Πριόρ μπλόκαρε σουτ του Ορφανίδη από το ύψους του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13'. Ο Ριένστρα πάσαρε στον Παμλίδη που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα, έφτασε στον Σταματελόπουλο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Η Βέροια απείλησε ξανά στο 21' αλλά η κεφαλιά του Φασίδη έφυγε άουτ. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ είχε ένα σουτ με τον Μορέιρα στο 31' κι ένα με τον Παμλίδη στο 38' αλλά και στις δυο απειλές ο Παπαδόπουλος απόκρουσε.

Στο ξεκίνημα του β' μέρους, στο 51' η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φασίδης ήταν αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασίου.

Με τις πολλές αλλαγές στο β' μέρος, η Βέροια έχασε τον ρυθμό της και στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχθηκε άλλα δυο γκολ. Στο 83' ο Ροσέρο με ωραία ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Βενετικίδη κι έγραψε το 2-1 και ο Κύρκος έδωσε στον Ροσέρο, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Τζίμας με σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (46' Αθανασίου), Σόρια (76' Πήλιος Α), Ποζνάνσκι (46' Ποζάνσκι), Μπακαδήμας (63' Κύρκος), Παντελάκης (46' Παγκαλιάνης), Λιάσος, Καραχάλιος (76' Τσίρης), Μορέιρα (46' Φοφανά), Παμλίδης (46' Ροσέρο), Ριένστρα (46' Τζήμας), Σταματελόπουλος (46' Μπάλαν).

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (63' Βενετικίδης), Ντουμάνης (71' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (63' Περδίκης), Μαραγκός, Μασούρας (46' Κατσούκης), Μπλέτσας (78' Γιαγτζίδης), Ιωάννου (63' Χαϊκάκης), Φασίδης (65' Μπουόλι), Ορφανίδης (65' Ισαακίδης), Μπουκουβάλας (65' Δερμητζόγλου).

Δηλώσεις Ανυφαντάκη

Φωτογραφία από: https://www.passports.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69