tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταδικάστηκε ο Καρυπίδης για εκτόξευση απειλών εντός αθλητικής εγκατάστασης στο Βέροια-Άρης

Συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη για απειλές και παράνομη βία στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βέροιας – Άρης, το 2018.

Κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία (2-1), για εκτόξευση απειλών εντός αθλητικής εγκατάστασης κατά τη διάρκεια αθλητικού αγώνα και παράνομη βία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, ενώ αθωώθηκε ομόφωνα για παρέμβαση με σκοπό την επιρροή σε ομαδικό άθλημα στοιχηματικής διοργάνωσης.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Ο κατηγορούμενος, Θόδωρος Καρυπίδης ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική, φέρεται ότι τέλεσε τις παραπάνω πράξεις, στις 31 Ιανουαρίου 2018.

Η έρευνα των δικαστικών αρχών ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου για στημένους αγώνες. Στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος εκτόξευσε απειλές σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας για να έχουν μειωμένη απόδοση σε αγώνα με τον Άρη ενώ είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: https://www.grtimes.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69