tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλήρωσε τις αμυντικές της ολιγωρίες στην Καλλονή η Βέροια - Έχασε με 4-1

kalloni veria
Τις αμυντικές της ολιγωρίες πλήρωσε στην Καλλονή η Βέροια. Η "Βασσίλισσα" είχε κακή αμυντική συμπεριφορά στο πρώτο μέρος και έχασε με 4-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, σημείωσαν δυο γκολ, έχασαν ένα πέναλτι και είχαν  ένα δοκάρι. Η Βέροια ισοφάρισε γρήγορα αλλά δεν το χάρηκε αφού δέχθηκε γρήγορα γκολ. Παρόλα αυτά, είχε ευκαιρίες για ισοφάριση που δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Το δεύτερο μέρος ήταν κακό ωστόσο η Καλλονή βρήκε τον δρόμο προς τα Βεροιώτικα δίχτυα και δημιούργησε σκορ ασφαλείας.
 
Στο πρώτο μέρος η Καλλονή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 12' άνοιξαν το σκορ. Ο Καλτσάς έκλεψε την μπάλα από τον Βέρτζο, έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χουάνμα πήγε στην μπάλα πριν από το Νέτο και από κοντά έγραψε το 1-0.
 
Η Βέροια ισοφφάρισε άμεσα. Ο Καλτσάς με απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Πριν χαρεί την ισσοφάριση η Βέροια, Καλλονή πήρε ξανά το προβάδισμα. Μετά την σέντρα, ο Λεοζίνιο είδε τον Τζινάρ εκτός εστίας και με μακρινό σουτ σημείωσε το 2-1. Δεν έφτανε μόνο αυτό, στο 18' η Καλλονή κέρδισε και πέναλτι. όταν ο Πετρόπουλος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Νέτο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χουάνμα αλλά ο Τζινάρ απόκρουσε.
 
Στο 31' η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Μετά από πλάγιο του Βέρτζου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Καμπαγέρο ο οποίος από πολύ κοντά σούταρε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και στο 32'' ο Καμπαγέρο, όταν βρέθηκε μόνος από αριστερά και αντί να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καλλονής επιχείρησε να πασάρει.
 
Στο 35' ήταν η σειρά της Καλλονής να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Μανούσος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Τζινάρ απόκρουσε, στην συνέχεια της φάσης ο Πετρόπουλος μπήκε ωραία από τα δεξιά και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τζινάρ.
 
Στο 42' η Βέροια είχε δοκάρι. Ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπεν μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ αλλά το δοκάρι έσωσε τον Χογκ.
 
Στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα΄"άχρωμο" 25λεπτο, η Καλλονή σημείωσε το 3-1 σε μια αντεπίθεση. Ο Λεοζίνιο έφυγε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, ξέφυγε από τον Βεργώνη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 85' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς. Ο Μπαργκάν έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Κάμπορα πήρε την κεφαλιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις, σε γύρισμα το Καλί, ο Τζινάρ έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Αντέτζο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 4-1.
 
Διαιτητής: Σπάθας
 
Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (84' Μαρσέλο), Μανούσος, Χουάνμα (76' Τσίνο Ναβάρο), Πετρόπουλος (90' Αράς).
 
Βέροια (Γκρανέρο): Τζίναρ, Βέρτζος (69' Μπαργκάν), Καλί, Μαραγκός, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο, Γεωργιάδης (75' Κάμπορα), Καλτσάς, Μπεν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69