tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε από την Καλλιθέα και αποκλείστηκε από το κύπελλο η Βέροια (βίντεο)

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Βέροια. Την Τετάρτη ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από την Καλλιθέα με 1-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Η Βέροια αν και στάθηκε καλά, δεν κατόρθωσε να βρει γκολ ενώ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Στο πρώτο μέρος η Καλλιθέα ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά και πήρε το προβάδισμα. Το μοναδικό γκολ του πρώτου 45λεπτου σημειώθηκε στο 44’ με μακρινό σουτ του Σαντάνα, που ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο τελικές στο ξεκίνημα με κεφαλιές των Μουνιέ στο 3’ και Λουκίνα στο 10’ αλλά δεν ανησύχησαν την Βέροια. Οι καλύτερές τους ευκαιρίες ήταν ένα σουτ του Νίλι στο 35’ και μια κεφαλιά του Μουνιέ στο 36’ αλλά και οι δυο προσπάθειες αποκρούστηκαν από τον Παπαδόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια δεν κατόρθωσε να φτάσει με αξιώσεις σε φάσεις εκτέλεσης. Η καλύτερή της στιγμή επιθετικά ήταν μια κεφαλιά του Μπουόλι, σε σέντρα του Μπούζα, που κατέληξε άουτ.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν απειλητική. Στο 54’ ο Μπουόλι μετά από ατομική προσπάθεια έκανε ένα σουτ αλλά ο Στρέζος απόκρουσε. Ο φορ της Βέροιας ανατράπηκε στο 57’, η Βέροια ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η Βέροια έφτασε στο γκολ δυο λεπτά αργότερα με τον Μπουκουβάλα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μετά το 70’ η Καλλιθέα έγινε απειλητική. Στο 73’ μετά από διαγώνια μπαλιά του Ρώσση, ο Λουκίνας μέσα στην περιοχή μόνος με τον Παπαδόπουλο δεν μπόρεσε να βρει με προβολή τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία. Στο 79’ ο  Ντεμέτριους σούταρε από την γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι! Στο 82’ είχαμε νέα τελική για τους γηπεδούχους αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε το σουτ του Ομάρ.

Στο 83’ η Βέροια ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Καλλιθέας αλλά και πάλι δεν δόθηκε τίποτα.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια είχε δοκάρι σε σουτ του Μπελεβώνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Μπαλιάκας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ομάρ (83’ Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (74’ Μάλτσι), Λουκίνας (83’ Λάσκαρης), Μουνιέ (58’ Ντεμέτριους).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης, Στίκας, Μπούζας (54’ Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70’ Ιωάννου), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

kallithea veria1

kallithea veria2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69