tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον Βόλο την Παρασκευή η Βέροια

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (3μμ) η Βέροια στον Βόλο με αντίπαλο την τοπική Νίκη. Οι γηπεδούχοι, που έχασαν την περασμένη αγωνιστική από τον Μακεδονικό, είναι από τα φετινά φαβορί στον όμιλο. 

Η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της Παρασκευής ολοκληρώθηκε την Πέμπτη και αμέσως μετά ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης ανακοίνωσε την αποστολή. Συμμετέχουν οι:

Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Κατσούκης, Φασίδης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Bouoli.

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης έβγαλε την αποστολή μετά την προπόνηση της Πέμπτης (10/11), χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γαβριηλίδη και Τοπαλίδη, αλλά και στους Τζιώρα, Λογαρά και Μισυρλή.

Αναλυτικά, η 20άδα για το ματς της 2ης αγωνιστικής: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Δημητρίου, Αναστασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Κριμιτζάς, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μπάλλας, Μέτσε, Κυριακίδης, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69