tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς τρεις στην Λάρισα η Βέροια - Στην αποστολή οι μεταγραφές και ο Μπαϊντού

Δύκολη εκτός έδρας αποστολή έχει την Κυριακή η Βέροια (2.45μμ). Θα αντιμετωπίσει στην Λάρισα την τοπική ΑΕΛ, μια από τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο.

Αγωνιστικά, για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της Βέροιας θα βρεθούν οι νεοαποκτηθέντες Κολλαράς, Ελευθεριάδης και Γιουκούδης αλλά και ο Ισμαέλ Μπαϊντού που αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει. Αντίθετα, οι Φασίδηε (τιμωρημένος), Παπαχρήστου (τραυματίας) και Ορφανίδης (έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων}.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στη Βεροιώτικη αποστολή, είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Κολλαράς, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Μασούρας, Κατσούκης, Ελευθεριάδης, Ιωάννου, Μπουόλι, Μπελεβώνης, Γιουκούδης, Μπαϊντού.

Αναφορικά με τους γηπεδούχους, ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Ταουσιάνης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, απών από την αναμέτρηση με τη Βέροια θα είναι ο τραυματίας, Μάριος Ογκμπόε, οι τιμωρημένοι, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Κώστας Πλέγας και o Θανάσης Παπαγεωργίου που δεν υπολογίζεται από διοίκηση και τεχνικό τιμ των «βυσσινί». Τέλος ερωτηματικό υπάρχει με τον Αλέξανδρο Νικολιά που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69