tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ήττα καρμπόν στην Λάρισα για την Βέροια

Ήττα καρμπόν με αυτή του φιλικού αγώνα, γνώρισε στην Λάρισα η Βέροια. Με ένα σουτ εξω από την περιοχή δέχθηκε γκολ και έχασε με 1-0.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε ρυθμό. Η Λάρισα είχε την υπεροχή, έφτανε πιο εύκολα έξω από την περιοχή της Βέροιας αλλά δεν κατάφερε να μπει και να απειλήσει τον Βενετικίδη. Ακόμη και το τέρμα που σημείωσε, ήταν με σουτ έξω από την περιοχή του Πεντρόζο στο 25’.

Η Βέροια από την πλευρά της προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος η Βεροια ισορρόπησε αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση. Παντως θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν ο Μπελεβωνης τελείωνε εύστοχα την κούρσα που πραγματοποίησε από το κέντρο προς την περιοχή της Λάρισας. 

Στο 64’ ο Αντράντα έκλεψε τη μπάλα και σούταρε χλιαρά από το ύψος της περιοχής, με τον Βενετικίδη να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ στην κίνηση του Ελευθεριάδη από καλή θέση, έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων!

Στο 75’ ο Νίνο από πλάγια θέση σούταρε άουτ, μετά από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Βενετικίδη, ενώ στο 78’ η «Βασίλισσα» άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Μπελεβώνης με ωραία προσπάθεια μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ και σούταρε δυνατά, όμως ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα!

Στο 83’ η ομάδα της Λάρισας είχε μια πολύ καλή στιγμή, με το σουτ του Μιλτιάδη από καλή θέση να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Σακκάς (Θεσσαλίας)

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Αντράντα (71’ Νίνο), Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου (86’ Τσουμάνης), Κούστα (71’ Μιλτιάδης), Πεντρόζο, Μαυριάς (59’ Νικολιάς).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Στίκας, Περδίκης (79’ Ισαακίδης), Κολλαράς, Μπλέτσας (55’ Ελευθεριάδης), Μασούρας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Ιωάννου (46’ Γιουκούδης), Μπουόλι.

Δηλώσεις 

Στιγμιότυπα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69