tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλο το φιλικό της Βέροιας με τον Ηρακλή

Ισόπαλο -1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή. Οι 2 ομάδες με αφορμή την αποχή βρήκαν την ευκαιρία και έδωσαν φιλική αναμέτρηση για να μην μείνουν άπραγες το σαββατοκύριακο.

Οι Βεροιώτες ευτύχησαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς να προηγηθούν στο σκορ. Ήταν το 9’ όταν οι Ντουμάνης, Μπελεβώνης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος σέντραρε και ο Μπουόλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Ο ηρακλής πίεσε για την ισοφάριση και οι προσπάθειες των παικτών του καρποφόρησαν τστο 44’ όταν ο Άλεξιτς δέχθηκε τη σέντρα από δεξιά και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιαε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος άλλαξε σχεδόν όλη την 11αδα της ομάδας του, ρίχνοντας στο γήπεδο τα τελευταία αποκτήματα Ζε Εσσόνο, Ζιώγα και Κασέμι, οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Ισμαελ Μπαϊντού.

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Περδίκης, Καψάλης, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γιουκούδης, Μπελεβώνης, Μπουόλι, Ιωάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Β’ ημίχρονο): Ιωαννίδης (62’ Βενετικίδης), Μανωλιούδης, Ζε Εσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης (58’ Γιαγτζίδης), Μπαϊντού, Κατσούκης, Κασέμι, Τσέας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Δημοσθένης, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Τότσκα, Τόμας, Αλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Παλαβράκης, Κουντουριώτης.

Έπαιξαν και οι Δόρης, Σγούρης, Σιουτος, Κοκκόρης, Μιστκοβσκι, Δοϊρανλης, Μπαλικτσής, Παπαστεριανός, Χειριτραντας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69