tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον ΠΑΟΚ Β' (βίντεο)

Φιλική ήττα με 0-1 γνώρισε από τον ΠΑΟΚ Β η Βέροια. Οι δυο ομάδες για να μην μείνουν άπραγες, την περιοδο της αποχής, έπαιξαν μεταξύ τους και οι δυο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και τακτικές.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Το ματς ήταν ισορροπημένο, οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά αλλά καμιά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 8’ όταν μετά από σέντρα ο Γιουκούδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 34’ πάλι ο Γιουκούδης είχε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά με παρέμβαση αμυντικού η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 15’ όταν ο Πανίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε το σουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο κεφαλιές μέσα από την περιοχή, στο 16’ με τον Παπαγιώτου και στο 37’ με τον Πανίδη αλλά και οι δυο προσπάθειες κατέληξαν άουτ.

Στο 52’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Μετά από κάθετη πάσα, ο Γκορντεζιάνι με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-1.

Στο 80’ ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Τσοπούρογλου, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Από την πλευρά της η Βέροια βρέθηκε σε θέση για γκολ στο 83’ με τον Σουπιάδη αλλά το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Καψάλης, Ζε Εσσόνο, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Γιουκούδης (43’ Κατσούκης), Κασέμι, Μπελεβώνης, Μπουόλι.  (Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Περδίκης, Μανωλιούδης, Κολλαράς, Μουχάλης, Γιαγτζίδης, Μπλέτσας, Σουπιάδης, Ιωάννου, Κατσούκης, Τσέας).

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Σελιμάι, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Νινούα, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Χατζηστραβός, Πανίδης (Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κώττας, Σαλαμούρας, Γρόσδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69