tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολύτιμο "διπλό" της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη - Κέρδισε τον Μακεδονικό και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πέρασε η Βέροια. Την Δευτέρα επικράτησε με 0-1 του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη και με τους τρεις βαθμούς που πήρε άφησε πίσω της τον Απόλλωνα Πόντου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και με λίγες φάσεις. Η Βέροια δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο ενώ στον αντίποδα είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες κι ένα γκολ που της έδωσε τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα. Ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά η Βέροια ισορρόπησε μετά το εικοσάλεπτο, έλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης και ήταν πιο απειλητική.

Από το πρώτο 45λεπτο έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Η καλύτερη στιγμή ήταν μια προσπάθεια του Μπλέτσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 26’ που σταμάτησε σε πόδια αμυντικών. Ο μέσος της Βέροιας επιχείρησε σουτ τρεις φορές αλλά δεν έφτασε ποτέ η μπάλα στο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις απειλές. Στο 8’ μια κεφαλιά και στο 45+ μια προβολή του Περδίκη μέσα από την περιοχή κατέληξαν άουτ και στο 23’ ένα σουτ του Ελευθεριάδη από πλάγια θέση εξουδετερώθηκε με διπλή προσπάθεια από τον Γουναρίδη.

Από την άλλη, ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές. Καλύτερη στιγμή του ήταν ένα σουτ του Γκέντσογλου από το ύψος της περιοχής στο 6’ που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις μέσα στις δυο περιοχές. Ο Μακεδονικός απείλησε στο 46’ με κεφαλιά του Σιμόνι (μπλόκαρε ο Βενετικίδης) και στην συνέχεια σίγασε.

Η Βέροια από την πλευρά της είχε μια κλασσική ευκαιρία στο 67’ όταν ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γουναρίδη και πλάσαρε άουτ.

Στο 78’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μπελεβώνης, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μακεδονικός πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 88’ Ο Γκέντσογλου σούταρε μέσα από την περιοχή της Βέροιας αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης (84’ Σαραγιώτης), Σιμόνι (59’ Ζαφειράκης), Σιατραβάνης, Μπρατσιάνη (84’ Μπρατσιάνης), Λεωνιδόπουλος (84’ Γαρύφαλος), Τσιλιγγίρης (68’Μουγκουλούσι ), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Παναγιωτούδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (90+ Ζιώγας), Κολλαράς, Περδίκης, Ζε Εσσόνο, Μπλέτσας, Μασούρας, Μπουκουβάλας, Γιουκούδης (83’ Ιωάννου), Ελευθεριάδης (77’ Μπελεβώνης), Μπουόλι.

Αποτελέσματα

Μακεδονικός – Βέροια 0-1
Θεσπρωτός – Ηρακλής Λάρισας 0-0
Αλμωπός Αριδαίας – Διαγόρας 0-0
Απόλλων Λάρισας - ΠΑΟΚ Β 0-3
Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0
Ηρακλής - Καρδίτσα 1-1
ΠΑΟ Β - Λάρισα 2-1

Βαθμολογία Βορείου Ομίλου (24η αγωνιστική):

1. Πανσερραϊκός 56 (22 ματς)
-------------------------------------
2. ΑΕΛ 45 (23 ματς)
3. Ηρακλής 39 (23 ματς)
4. ΠΑΟΚ Β' 38 (21 ματς)
5. Νίκη Βόλου 37 (21 ματς)
6. Αναγέννηση Καρδίτσας 29 (22 ματς)
7. Παναθηναϊκός Β' 29 (22 ματς)
8. Μακεδονικός 26 (21 ματς)
9. Διαγόρας 26 (22 ματς)
10. Αλμωπός Αριδαίας 24 (23 ματς)
11. Βέροια 24 (23 ματς)
-------------------------------------
12. Απόλλων Πόντου 22 (23 ματς)
13. Ηρακλής Λάρισας 18 (21 ματς)
14. Θεσπρωτός 17 (23 ματς)
15. Απόλλων Λάρισας 1 (21 ματς)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69