tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Συμφωνία με Μολονγκά για δυο χρόνια

Η Βέροια έκλεισε την Πέμπτη της μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό Ντομινίκ Μαλονγκά που προορίζεται για διάδοχος του Μοχάμεντ Μπεν που βρίσκεται πάντα σε καθεστώς πώλησης.

Η απόκτηση του Μαλονγκά ακολούθησε αυτές των Τζινάρ, Εσπάρθα, Βάσκες, και Μάριου Παπαδόπουλου ενώ έπεται συνέχεια. O 25χρονος Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αφιχθεί στη Βέροια το βράδυ της Παρασκευής, μεθαύριο, με την συμφωνία να έχει να κάνει για δύο χρόνια.

Ο Μαλονγκά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας με τη φανέλα της Μούρθια έχοντας 27 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ιταλία στις Βιτσέντζα, Τσεζένα, Φότζια και Τορίνο.

Ακόμη η Βέροια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο ακόμη Ισπανούς ποδοσφαιριστές, έναν επιτελικό χαφ και έναν επιθετικό, ενώ εξετάζεται πάντα και η περίπτωση του 31χρονου Βάσκου επιθετικού Γκόρκα Αθκόρα Τρουέμπα που αγωνιζόταν στη Χέρκουλες.

Εν τω μεταξύ για αύριο Πέμπτη μετατέθηκε η άφιξη των τριών Ισπανών ποδοσφαιριστών Τζινάρ, Εσπάρθα και Βάσκες με σκοπό να ενσωματωθούνε με την υπόλοιπη ομάδα.

Κι όσο για την πρώτη προπόνηση της Βέροιας για την νέα αγωνιστική μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη θα γίνει μεθαύριο στις 20:00 κεκλεισμένων των θυρών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69