tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις καρτέλες των ομάδων θα χρεώσει το παράβολο η ΟΧΕ

Handball

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με επιστολή της σήμερα ενημερώνει τα σωματεία-μέλη της για τις αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με το παράβολο.

«Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΟΧΕ στην συνεδρίαση του στις 23/7/2014 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και δεδομένα καθώς και πληθώρα αιτημάτων από σωματεία-μέλη, αποφάσισε τα κάτωθι:

Η καταβολή παραβόλων στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο Ελλάδος που αναφέρεται στις προκηρύξεις θα ισχύσει κανονικά. Για την φετινή περίοδο 2014-15 το παράβολο θα καταχωρηθεί χρεωστικά στις καρτέλες όλων των σωματείων που δήλωσαν ή θα δηλώσουν συμμετοχή (συμψηφισμός). Τα δε σωματεία που έχουν ήδη καταβάλει το παράβολο στο λογαριασμό της ΟΧΕ μπορούν να ζητήσουν τη επιστροφή του.

Οι λοιποί οικονομικοί όροι όπως αυτοί αναγράφονται στις προκηρύξεις ισχύουν ως έχουν. Το ΔΣ της ΟΧΕ θα προβεί σύντομα σε όλες τις απαραίτητες θεσμικές πρωτοβουλίες προκείμενου στα πλαίσια μιας δημοκρατικής διαδικασίας όλα τα σωματεία να κατανοήσουν την αναγκαιότητα αλλαγής των οικονομικών προϋποθέσεων διεξαγωγής πρωταθλημάτων και να συναινέσουν σε αυτή».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69