tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Φίλιππος

evangelopoylos

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Φιλίππου με την ΑΕΚ στην Αθήνα, λόγω του πολύνεκρου τροχαίου στην Εγνατία. Η ΟΧΕ έκανε δεκτό το αίτημα του Φιλίππου και ανακοίνωσε τα εξής: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Βέροια που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων τριάντα.

Ειδικότερα η οικογένεια του αθλήματος θρηνεί την απώλεια της μητέρας του αθλητή του Φιλίππου Βέροιας Χρήστου Ευαγγελόπουλου, Θεοδούλα Γκανίδου- Ευαγγελοπούλου, ετών 52 και μητέρα δύο ακόμα κοριτσιών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στον Μητροπολιτικό ναό Βέροιας.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Φιλίππου Βέροιας στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται –ευτυχώς εκτός κινδύνου- στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα
πλευρά και στο δεξί χέρι. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και όλο το ελληνικό χάντμπολ βρίσκονται δίπλα στον Χρήστο Ευαγγελόπουλο, τον συλλυπούνται θερμά για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ απάντησε άμεσα στο αίτημα του Φιλίππου Βέροιας και ανέβαλε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 8/10 και τον όρισε για την επόμενη Τετάρτη 15/10".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69