tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επετειακή μουσική συναυλία θα διοργανώσει ο Φίλιππος

Με αφορμή τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία με το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα “Μπούσουλας” στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.

Στη διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθούν όλοι όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του συλλόγου από το 1977 μέχρι σήμερα και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ,με αποτέλεσμα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ να αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό σύλλογο στο άθλημα της χειροσφαίρισης σε ΕΛΛΑΔΑ και Ευρώπη .

"Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ως ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, θα διαθέσει μέρος των εσόδων στο ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας, ώστε να στηρίξει τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο.

Καλούμε όλους τους φίλους του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ , της χειροσφαίρισης ,παλιούς και νέους αθλητές, παλιούς και νέους παράγοντες, γονείς και παιδιά, φίλους που θέλουν να γνωρίσουν τον Σύλλογο από κοντά, φίλους που θέλουν να θυμηθούν, να τιμήσουν με την παρουσία τους το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου μια ιδιαίτερα σημαντική γιορτή για τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας για την πολύτιμη βοήθεια στην διεκπεραίωση της διοργάνωσης καθώς και την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας.

Σας περιμένουμε!!! "αναφέρει η ανακοίνωση. 

Είσοδος 5 €

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69