tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς Δεληγιάννη με ΧΑΝΘ ο Φίλιππος - Αν χρειαστεί θα παίξει ο Μπαντής

filippos poseidonas6

Την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει ο Φίλιππος. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν για πρώτη φορά στην σύνθεση τους τον Γρηγόρη Σανίκη, αλλά νοκ- άουτ τέθηκε ο Δεληγιάννης, ενώ ο Μπαντής θα είναι στην αποστολή και μόνο αν χρειαστεί θα παίξει. «Δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Κάθε εβδομάδα έχουμε διαφορετική σύνθεση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αποτελεσματικότητα. Είναι ένα ματς εκτός έδρας δύσκολο που πρέπει να για 60 λεπτά να είμαστε προσεχτικοί. Η ΧΑΝΘ είναι μαχητική ομάδα», σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας, ενώ ο ομόλογος του Νίκος Μάντζος επεσήμανε: «Δεν μας απασχολεί η δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά το πώς θα βελτιώσουμε την δική μας απόδοση. Παίζουμε με μία πολύ σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ο Φίλιππος έχει παίκτες ταλαντούχους, αλλά και έμπειρους».

Μονομαχία ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η «μονομαχία» του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο «Σπίτι του χάντμπολ» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Οι δύο ομάδες προσφέρουν πάντα δυνατές συγκινήσεις και αμφίρροπους αγώνες και δεν είναι τυχαίο ότι στα 25 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, υπάρχει σχεδόν απόλυτη ισορροπία. Ο ΠΑΟΚ έχει 12 νίκες, η ΑΕΚ 11, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα!

Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τους γηπεδούχους, αφού δεύτερη ήττα εντός έδρας σε ντέρμπι μετά την αποτυχία με τον Διομήδη θα απομακρύνει τον «δικέφαλο» του Βορρά από τον στόχο της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά βρίσκει τον δρόμο της αγωνιστικά και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι πολύ ενθαρρυντικό για την πορεία της ομάδας και τις δυνατότητες που έχει προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην Α1 Ανδρών και να καταφέρει τον στόχο της τετράδας.

«Σαφώς τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς πάμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για εμάς είναι σημαντικό για να δούμε πόσο μπορούμε να ακολουθήσουμε φέτος το πρωτάθλημα κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης», σχολίασε ο Γιάννης Αρβανίτης, ενώ ο Νίκος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ είπε: «Περιμένω να μην επηρεαστούμε και να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος και την απαιτούμενη συγκέντρωση και διάθεση για να κερδίσουμε. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα γίνεται καλύτερη. Το κάθε ματς δεν έχει σχέση τόσο με το επίπεδο του αντίπαλου αλλά με την δική μας ετοιμότητα.

Όταν έχεις στόχο να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο, τα παιχνίδια με τους διεκδικητές του τίτλου είναι πάντα σημαντικά».

Δοκιμασία στο Κιλκίς

Δύσκολο εμπόδιο έχει αντιμετωπίσει η έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος Αναγέννηση Βύρωνα που ταξιδεύει στο Κιλκίς. Ο ΓΑΣ που ψάχνει τους βαθμούς στην «μάχη» της παραμονής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, έχοντας πάρει στο προηγούμενο ματς βαθμό στην έδρα του Φιλίππου.

«Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με μια σειρά από παιχνίδια (Κιλκίς, ΔΙΚΕΑ σε ουδέτερο και ΧΑΝΘ εκτός) που θα κρίνουν αν η ομάδα μπορεί να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις», σχολίασε ο τεχνικός της Αναγέννησης Παναγιώτης Ιατρούδης που θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Γεωργίου. Ο τεχνικός του Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης δήλωσε: «Έχουμε απέναντι μας μία δυνατή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας». Δεληγιάννης, Ασίκης είναι εκτός για τους γηπεδούχους.

Με φόντο τα πλέι οφ

Κομβικό θεωρείται το παιχνίδι του Δούκα με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ στο Δαϊς, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Ο νικητής θα αποκτήσει μικρό προβάδισμα για την 8αδα των πλέι οφ και ο ηττημένος για τα πλέι άουτ με το άγχος να είναι στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν μόλις μία νίκη και τρεις ήττες.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες. Είναι ένα εκτός έδρας ματς. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουμε, αισθανόμαστε πιο απελευθερωμένα. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα. Για εμάς όλα τα ματς είναι «κλειδιά» δεν θα χαριστούμε σε κανένα. Παίζουμε τρία ματς στη σειρά με αντιπάλους που έχουμε ίδιους στόχους. Όλες οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν μυστικά», σχολίασε ο τεχνικός του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ Θόδωρος Γκίνης που δεν θα έχει τον Ζαχάρη στην διάθεση του.

Φαβορί Διομήδης και Ποσειδώνας

Στις Συκίες ο Φοίβος Συκεών υποδέχεται τον πρώτο και αήττητο Διομήδη Άργους. Ο εξτρέμ του Φοίβου Μένιος Καράγγελος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι καλό ότι επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας, όπως είναι ο Παναγιώτης Αποστολίδης και ο Σάκης Ναουμίδης. Εμείς έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ο Διομήδης την καλύτερη επίθεση. Αυτό λέει πολλά, μακάρι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να απολαύσει μία δυνατή αναμέτρηση

Ο Διομήδης παρά τους παίκτες που έχασε, παραμένει μία δεμένη, γυμνασμένη και έμπειρη ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να έχουμε συγκέντρωση και στα 60 λεπτά του αγώνα».

Στην Δράμα η τοπική ομάδα θα παίξει με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μαυροβούνιος αριστερός ίντερ Ίλια Βούτσκοβιτς.

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 8/11/2014
Α1 Ανδρών (5η αγωνιστική)
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- ΙΕΚ Ξυνή Δικέας (Ανταλής- Κουτσός, Κορρές)
Κραχτίδη 18:00, Δράμα 1986- Ποσειδών Λουτρακίου (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Χατζηγεωργίου)
Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Αναγέννηση Βύρωνα (Χασκής- Δελόγλου, Ζέρβας)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Διομήδης Άργους (Αναστασίου- Κάργατζης, Βλάχος)
ΧΑΝΘ 18:30, ΧΑΝΘ- Φίλιππος Βέροιας (Νάσκος- Χαρίτσος, Καζαντζίδης)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69