tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αιχμηρή ανακοίνωση του Φιλίππου για την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής

Από τον Φίλιππο ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με την παραίτηση - αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής ανδρικού χάντμπολ. "Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες από τα ΜΜΕ την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 14 Απριλίου, σχεδόν δύο μήνες μετά και χωρίς καμία εκδήλωση των προθέσεων της επιτροπής στην κεντρική διοίκηση, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της σε μια ακατάλληλη χρονική στιγμή και σε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι παίχτες συζητούν με διάφορες ομάδες για το μέλλον τους, με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερο το έργο της καινούργιας επιτροπής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε στις τάξεις του συλλόγου μετά την ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου, όπου καλωσόρισαν τον επιχειρηματία Στέλιο Μεϊμαρίδη στην επιτροπή χάντμπολ, όπου και ο ίδιος δήλωσε ότι τον έπεισε το όραμα και ο στόχος του προέδρου της επιτροπής κυρίου Νούλα Νίκου και λίγες μέρες πριν τις εκλογές του επιμελητήριου, όπου και ο κύριος Νούλας και ο κύριος Μεϊμαρίδης εκλέχθηκαν σε σημαντικές θέσεις, βοηθούμενοι και εκμεταλλευόμενοι από τον θεσμικό τους ρόλο που είχαν στον Φίλιππο, παρόλα αυτά παραιτήθηκαν, επικαλώντας μάλιστα ο κύριος Νούλας το παράδειγμα του Ζιντάν δηλώνοντας ότι πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να αποχωρήσεις. Να τονίσουμε ότι η κεντρική διοίκηση δεν επενέβη καθόλου στο έργο της επιτροπής και την εμπιστεύτηκε 100% !!!

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν αναλάμβανε την επιτροπή ο κύριος Νούλας με τον κύριο Σουβατζόγλου, έλεγαν ότι είχαν πλάνο 3ετίας!!!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ήταν και εκτός final 4 του κυπέλλου βιώνοντας μία από τις χειρότερες σαιζόν της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας της, θεωρούμε το οικονομικό έργο της απερχόμενης επιτροπής επιτυχημένο, καθώς όπως δήλωσαν δεν αφήνουν καμία οικονομική εκκρεμότητα και δεσμεύτηκαν ότι θα καλύψουν και τα έξοδα των εγχειρήσεων των δυο αθλητών του Φιλίππου, καθώς μάλιστα αφήνουν και επαρκή ιματισμό για τους αθλητές!!!!!!

Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Επίσης την παραίτηση του από το Δ.Σ του Φιλίππου έκανε γνωστή με χειρόγραφη επιστολή που βρέθηκε κάτω από την πόρτα των γραφείων του συλλόγου και ο Παναγιώτης Σαράφης η οποία και έγινε δεκτή.

Η διοίκηση του Φιλίππου είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με ανθρώπους του χάντμπολ που θα αναλάβουν τις τύχες του αντρικού τμήματος και θα υπάρξει ανακοίνωση πολύ σύντομα!!!!

Ο Πρόεδρος: Γιώργος Φύκατας
Ο Αντιπρόεδρος: Νικος Νέγκας
Ο ταμίας: Γρήγορης Παπαϊωάννου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69