tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Nίκος Αρβανιτίδης στη ΧΑΝΘ

Ο Nίκος Αρβανιτίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, ως πιβοτ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γνώρισε το Handball ως αθλητής του Φιλίππου Βέροιας με 185 ελληνικές συμμετοχές και 25 ευρωπαϊκές. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδος. Το τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Ζαφειράκη Νάουσας με 30 συμμετοχές .

"Χαίρομαι που ανοίγει ένας καινούργιος σταθμός στην καριέρα μου. Ερχόμενος στη μεγάλη οικογένεια της ΧΑΝΘ πιστεύω πως θα βοηθήσω να επιτευχτουν οι στόχοι της ομάδας . Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους που συμετειχα μέχρι σήμερα για ότι μου έχουν προσφέρει στην αθλητική μου σταδιοδρομία. Τέλος ευχαριστώ την διοικηση και τους προπονητές της ΧΑΝΘ για την ευκαιρία που μου δίνουν ", τόνισε ο Nίκος Αρβανιτίδης

Από την πλευρά του, ο έφορος της αντρικής ομάδας Λευτέρης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον Νίκο Αρβανιτίδη λέγοντας ότι "καλωσορίζουμε με την σειρά μας στην οικογένεια της ΧΑΝΘ τον Νίκο ο οποίος μπορεί να προσφέρει στην ομάδα αλλά στο Ελληνικό Handball"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69