tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πιπελίδης: "Κοιτάμε μπροστά" - Πιλαλίδης: "Ενέργεια στην άμυνα και έξυπνα γκολ στην επίθεση"

Ο προπονητής του Φιλίππου, Πιπελίδης Ευθύμης, μίλησε στο e-handball.gr, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αερωπό Έδεσσας, τονίζοντας πως «τα κενά της κυκλοφορίας στην επίθεση έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις».

«Δεν έχω παράπονο από την αγωνιστικότητα των παιδιών και στα 60 λεπτά του αγώνα. Στο κέντρο της άμυνας η ομάδα ήταν αποτελεσματική. Τα κενά όμως της κυκλοφορίας στην επίθεση, έδωσαν στον αντίπαλο το δικαίωμα για αντεπιθέσεις κι εμείς έπρεπε να κυνηγάμε, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί σε καμιά περίπτωση. Συγχαρητήρια στον Αερωπό. Εμείς κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα με τον Φοίβο Συκεών», δήλωσε ο Ευθύμης Πιπελίδης.

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ», τόνισε στις δηλώσεις του στο e-handball.gr, ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πηλαλίδης.

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ. Το μυστικό ήταν η ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα και τα έξυπνα γκολ που βάλαμε στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια χαλαρότητα που για εμάς είναι αδικαιολόγητη αλλά είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τη νίκη και για τη διάθεση», δήλωσε ο Γιάννης Πηλαλίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69