tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι το Σάββατο ο Φίλιππος

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο το απόγευμα ο Φίλιππος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακροχώρι, στις 6μμ και οι φιλοξενούμενοι είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη αφού η φετινή εικόνα του Φιλίππου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Αγωνιστικά, από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Αχ., ενώ αμφίβολος είναι ο Καραγκιοζόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό. Μιλώντας για το ματς ο Κώστας Τζίνεβης, σημείωσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προπονηθεί για... ειδικές καταστάσεις. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε έτοιμοι».

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κεσμετζίδης, Κοκώνης. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαβασίλης, σχολίασε για το παιχνίδι: «Είναι ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως θα πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα. Και αυτό διότι ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς της Τετάρτης (13/11), κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν διατρέχουμε κίνδυνο κόντρα στον Φίλιππο, όμως δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Αντίθετα, πρέπει να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση».

Πηγή: http://www.greekhandball.com

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69