Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Κρίσιμο ματς με Άρη Νικαίας ο Φίλιππος

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μακροχώρι, ο Φίλιππος. Στις 2μμ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, θα φιλοξενήσει τον Άρη Νικαίας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ουραγών και είναι ένα παιχνίδι ο θανατός σου η ζωή μου καθώς και οι δύο βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Ο Φίλιππος προέρχεται από την ήττα στην Κέρκυρα ενώ ο Άρης γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τη Δράμα. Πρόκειται σίγουρα για ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα.

Δηλώσεις:

Νίκος Νικολαΐδης (αθλητής Φιλίππου Βέροιας): «Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια και για τον δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Άρης Νίκαιας είναι μια μαχητική ομάδα και γι αυτό το λόγο θα είναι ένα σκληρά και δυνατό παιχνίδι. Εμείς θα παλέψουμε για την νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και ευελπιστώ αυτό το ματς να φ’ερει τους 2 πρώτους πόντους στην ομάδα μας».

Γιώργος Μελετάκος (αθλητής Άρη Νίκαιας): «Προερχόμαστε από μια κακή ήττα με την Δράμα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσιαζόμαστε με μια αφέλεια. Ενώ παλεύουμε όλα τα παιχνίδια κάτι συμβαίνει στο τέλος και δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να είσαι χαλαρός στην έδρα του Φιλίππου. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι δυνατή εκεί και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τους δύο βαθμούς για να τονωθούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα παίξει ρόλο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Είναι ματς ζωής και θανάτου και για τους δύο».

Με πληροφορίες από e-handball.gr 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69