Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Απάντηση Γραμματικόπουλου σε Πετρίδη

Απάντηση στην πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Πετρίδη, υπεθύνου του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ο Ηλίας Γραμματικόπουλος. Σε αυτή αναφέρει:

«Προφανώς ο κ.Πετρίδης δεν ασχολήθηκε καν να διαβάσει την δήλωση μου, καθώς ποτέ δεν στράφηκα εναντίον του σωματείου του ΠΑΟΚ όπως αναφέρει (ή θα ήθελε να είχα κάνει), αλλά προς παράγοντες. Το όνομα του ΠΑΟΚ το σέβομαι ίσως πολύ περισσότερο από τον ίδιο, που θέλει να το εκμεταλλευτεί και δια της νομικής υπηρεσίας του.

Προφανώς και ο κ.Πετρίδης, με τον ειρωνικό και υποτιμητικό τόνο έκφρασης απέναντι μου, και καλυπτόμενος πίσω από το ιστορικό όνομα του ΠΑΟΚ, στρέφεται εναντίον μου για να καλύψει την ουσία στη οποία αναφέρθηκα αλλά δεν απάντησε ουδόλως, και αφορά το θέμα της ψυχολογικής πίεσης (bulling=εκφοβισμός) προς τους αθλητές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται με την φανέλα του Φιλίππου αυτή τη χρονιά, και τους οποίους εγώ προσωπικά ήθελα να προστατέψω με όσα μου μετέφεραν οι ίδιοι οι αθλητές και η νέα διοίκηση του Φιλίππου!

Προφανώς και ο κ.Πετρίδης δεν απάντησε επί της ουσίας, γιατί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δεν τηρήθηκε η “συμφωνία κυρίων” που έκαναν οι δύο σύλλογοι, όπως διαλαλεί, αλλά έπαιξαν κανονικά οι δύο αθλητές, μπορεί να μας απαντήσει σε αυτό;

Ο Γραμματικόπουλος τίμησε και τιμά το όνομα του ΠΑΟΚ, γιατί «μάτωσε» για αυτό μαζί με τον Αποστολίδη, Καλαφάτη, Σιδηρόπουλο και όλους τους άλλους αθλητές για να στηθεί το τμήμα handball, πριν καν εμφανιστεί ο κ.Πετρίδης και όποιοι άλλοι. Όσοι ξέρουν το όνομά μου στον αθλητικό και επιστημονικό χώρο, γνωρίζουν πολύ καλά το ήθος μου και αν συμπεριφέρομαι ως «κύριος»! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην κρύβεται πίσω από τον «Δικέφαλο αετό» και να μιλάει εκ μέρους του για «συμφωνίες κυρίων».

Επίσης ως «νεόκοπος» προπονητής θα ήθελα να δηλώσω ότι ανέλαβα να βοηθήσω στην αναγέννηση του Φιλίππου και στη έλλειψη προπονητή να κάθομαι στον πάγκο ως Γιατρός, και να προπονώ τους αθλητές μέχρι το τέλος της σαιζόν ώστε να μην αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι, όπως κάποτε εμείς ως αθλητές του ΠΑΟΚ που στήσαμε το τμήμα χαντμπολ πριν έρθει ο κ.Πετρίδης και το «παίζει» μεγαλοπαράγοντας! Για τα υπόλοιπα, ας διαβάσει το βιογραφικό μου»

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69