tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο ο Φίλιππος

aek filippos

Μετά από σχεδόν ένα μήνα (από τις 20/12/2014) διακοπής αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (13η αγωνιστική) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τόσο για την είσοδο στα πλέι οφ, όσο και για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Συγκεκριμένα στη Βέροια ο Φίλιππος υποδέχεται την ΑΕΚ στο ένα από τα δύο ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες εντός λίγων ημερών, αφού ακολουθεί στην Αθήνα την Τετάρτη και ο αγώνας Κυπέλλου.

Οι Βεροιώτες βρίσκονται στην 4η θέση με 15 πόντους έχουν μία καλή ευκαιρία να φτάσουν την ΑΕΚ που έχει 17 στην 3η θέση, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Η «Ένωση» θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Νίκο Τσιλιμπάρη, αφού ο αδερφός του Κώστας πήρε μεταγραφή στην Ιταλική Μπόζεν και αυτομάτως δημιουργήθηκε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση όπου ομολογουμένως η ΑΕΚ είχε σημαντική δυναμική.

Επίσης η προϊστορία είναι ξεκάθαρα υπέρ του Φιλίππου με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια, ενώ η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει το καλό σερί της, αφού τα τελευταία τρία χρόνια φεύγει νικήτρια από το ΔΑΚ Βικέλας.

«Για μας είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε άπυρο τερματοφύλακα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι σίγουρο ότι αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να βρούμε τόσο έμπειρο και τόσο ποιοτικό τερματοφύλακα όπως ο Κώστας. Όμως μπορούμε να βρούμε έναν τερματοφύλακα που μαζί με τον Νίκο θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δοκιμάσαμε τον Τόμιτς που άφησε καλή εικόνα και την Δευτέρα θα δούμε και έναν Κροάτη τερματοφύλακα και θα αποφασίσουμε άμεσα», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι ομάδες μετά την διακοπή. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία. Το ότι η ΑΕΚ δεν έχει έμπειρο τερματοφύλακα δεν είναι λόγος για να εφησυχάσουμε. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή»

Πρώτο ματς Τασέφσκι
Στο Κιλκίς η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από τρεις ήττες και θέλει να κάνει καινούργιο ξεκίνημα το 2015, έχοντας στην σύνθεση της για πρώτη φορά τον
Σκοπιανό πλέι μέικερ Τασέφσκι. «Περάσαμε μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας. Ελπίζω να έχουμε ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να δείξουμε θέληση και τακτικό προσανατολισμό», είπε ο Γιάννης Λαζαρίδης, ενώ ο ομόλογος του προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή. Εμείς έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε ετοιμότητα για αυτό τον αγώνα. Το Κιλκίς έχει δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο, εμείς πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε μετά την διακοπή».

Ντεμπούτο για Πιπελίδη
Ένα επίσης πολύ σημαντικό ματς θα γίνει στις Συκιές με τον Φοίβο να υποδέχεται την Αναγέννηση Βύρωνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά τις νίκες απέναντι σε Ποσειδώνα και Δράμα, κάνουν και πάλι όνειρα. Η Αναγέννηση εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξανά τον Σέρβο περιφερειακό Λάκοβιτς που πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, ενώ ετοιμάζει και μεταγραφή αριστερόχειρα ίντερ.

Ντεμπούτο στον Φοίβο Συκεών θα κάνει ο Ευθύμης Πιπελίδης ο οποίος αντικατέστησε τον Βασίλη Σκανδάλη που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους από τον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ιατρούδης σχολίασε: «Το σημαντικότερο είναι το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες λόγω της διακοπής. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στο τέλος του 2014. Πάντα η αλλαγή προπονητή είναι ένα ψυχολογικό αβαντάζ, από την άλλη πλευρά αν εμείς σταθούμε καλά, το άγχος θα βαρύνει τους γηπεδούχους. Πάντα τα ματς με τον Φοίβο κρίνονται στις λεπτομέρειες». «Είναι λίγος ο χρόνος που είμαι στην ομάδα. Πρέπει να δώσουμε 100% της πειθαρχίας και της δυναμικότητας μας. Να κερδίσουμε αύριο και έπειτα να έχουμε το χρόνο να περάσω και αυτά που θέλω», σχολίασε από την πλευρά του ο Ευθύμης Πιπελίδης.

Φαβορί Διομήδης, ΠΑΟΚ
Στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Στην συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο «Σπίτι του χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ με τον «δικέφαλο» να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη «τρέχει» ένα σερί 7 συνεχόμενων νικών και συνολικά αήττητο 9 αγωνιστικών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69