Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Επέστρεψε στον Φίλιππο ο Αρβανιτίδης

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Αρβανιτίδη.

Στην ανακοίνωσή του ο Φίλιππος αναφέρει: "Η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα , συνδυάζεται με τα γενέθλιά του. Από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων μαζί του , διακρίναμε το πάθος του για το χάντμπολ καθώς και το ήθος του".

Σε δήλωσή του ο Νίκος Αρβανιτίδης σημειώνει: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΧΑΝΘ για αυτά τα δυο χρόνια που αγωνιζόμουν σε αυτήν. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στον αείμνηστο κ. Λευτέρη Σαρηγιαννίδη ο οποίος ήταν πραγματικός κύριος. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές μου Τούτση-Σπυρόπουλο-Ναουμίδη καθώς και τους Θανάση Παπαδόπουλο και την Ελένη Σκαρλίδου που ήταν δίπλα μας καθώς και στον κάθε συναθλητή μου προσωπικά. Εύχομαι στην ομάδα τα καλυτέρα για το μέλλον.

Πλέον μετά από 4 χρόνια γυρίζω στο Φίλιππο υπό διαφορετικές συνθήκες από ότι έφυγα, και είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσω ότι στόχο θέσουμε ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος καθώς ξανασυναντάω ως προπονητή μετά από 2 χρόνια τον Γιώργο Γιούπη καθώς και τον πολύ καλό μου φίλο Νίκο Ζλατάνο».

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69