tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυπελλούχος Ελλάδος η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών για 4η φορά στην ιστορία της επικρατώντας 24-22 του ΠΑΟΚ στον τελικό του 17ου Final Four που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

MVP του τελικού αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ ο τερματοφύλακας της Ένωσης Τόμας Μπάουερ.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-2, 10-6, 11-7, 13-9, 14-11 (ημχ), 15-13, 17-17, 20-18, 20-20,21-21, 24-22

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Γιάντσα, Αραμπατζής 4, Τζηράς, Δομπρής 2, Νικολαΐδης Κοσανοβιτς, Μυλωνάς 4, Κοτσιώνης, Λέμος 5, Παπαδιονυσίου, Νούιτς, Αραπακόπουλος, Μπουνέτα 4, Καλόμοιρος 1, Κεδέρης 4.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης 3, Μέντουριτς 2, Λιάπης 3, Αποστόλου, Στογιάνοβιτς 6, Σεϊρεκίδης, Καραγκιοζόπουλος 3, Καβουσανάκης, Τζωρτζίνης 1, Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 3, Νικολαΐδης 1, Γιορανίδης, Κυριακίδης, Παλάσκας.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 4-8. Κόκκινες: Σεϊρεκίδης (7:12 – επικίνδυνο παιχνίδι δεν κρατήθηκε δελτίο), Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ 48:18 για διαμαρτυρία). Πέναλτι: 4/5 – 1/1

Δηλώσεις

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΑΕΚ): «Έχω μεγάλη εμπειρία για να περιμένω ότι ένας τελικός μπορεί να εξελιχθεί και έτσι. Ήμουν πολύ ανήσυχος για αυτό το Final Four γιατί η ομάδα μου είναι πολύ κουρασμένη πνευματικά. Δύο αγώνες με ομάδες που έχουν το μέταλλο θα μας έβαζε δύσκολα, μην ξεχνάτε ότι έχουμε και σοβαρές απουσίες. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα έδειξε προσωπικότητα την κατάλληλη στιγμή και εκεί φαίνονται οι ομάδες- τίτλων. Έγινε ένα τρελό ματς, δεν παίχτηκε χάντμπολ, δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό, θα ψάξουμε να τον βρούμε… Έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια ματς, το σημαντικό είναι στο τέλος να κερδίζει και αυτό έκαναν τα παιδιά. Το Κύπελλο ήταν μέσα στους βασικούς μας στόχους. Εχουμε δικαίωμα σήμερα να χαρούμε, πρέπει να το ξεχάσουμε αύριο και γρήγορα να γυρίσουμε το διακόπτη για την ευρωπαϊκή πρόκληση που δεν είναι μόνο δική μας, αλλά και όλου του ελληνικού χάντμπολ. Έχουμε την ευθύνη να δώσουμε δύο μεγάλες μάχες την Παρασκευή και την Κυριακή».

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Το αποτέλεσμα του τελικού μου αφήνει πίκρα, αλλά και περηφάνια για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε τεράστιο χάντικαπ σε σχέση με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή σε πολλά πράγματα, και στο οικονομικό κομμάτι και στην εμπειρία. Τα ξέραμε, αλλά είπαμε να κάνουμε τον αγώνα μας. Η εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή, και με τα πριν του τουρνουά και με τα τωρινά, είναι ότι η μοίρα μας και ο ρόλος μας στο Final Four ήταν από πριν αποφασισμένη. Ήρθαμε να κάνουμε τον… συμπρωταγωνιστή».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69