tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζουν στον Ζαφειράκη Μαυροδουλάκης και Ρότζιος

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ζαφειράκη ο Σταύρος Μαυροδουλάκης! Ο έμπειρος περιφερειακός παίκτης θα αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας και σίγουρη θεωρείται η σημαντική συμβολή του για την επίτευξη των στόχων της! Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επί συναπτά έτη στην ομάδα του Αερωπού της Έδεσσας.

Σχετικά με την ανανέωση του στον Ζαφειράκη ο Σταύρος δήλωσε τα εξής:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δώσαμε τα χέρια με τον "Ζαφειράκη" για μια ακόμη χρονιά! Ευχαριστώ τον προπονητή κ.Δεληγιάννη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Εύχομαι η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος να βρει την ομάδα μας κι όλο τον κόσμο υγιείς ώστε να παλέψουμε για τους στόχους της!". 

Rotzios3230

Επίσης ο Ζαφειράκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ναουσαίο αθλητή Πέτρο Ρότζιο!

Ο Πέτρος είναι ένα έμπειρο δεξί εξτρέμ, την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα μας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Handball Premier και με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας.

Σχετικά με την ανανέωση του στον Ζαφειράκη ο Πέτρος Ρότζιος μας δήλωσε:

"Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ζαφειράκη! Για όλους εμάς που ξεκινήσαμε το handball από εδώ, ο Ζαφειράκης είναι η οικογένεια μας! Πέρσι δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα! Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλη την πόλη στο πλευρό μας!"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69