tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ζαφειράκης: Ανανέωσαν Τσαγκεράς και Μπουμπουλέντρας, αποχωρεί ο Βλάχος

Ο Ζαφειράκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ναουσαίο αθλητή Νίκο Τσαγκερά! Ο Τσαγκεράς, επί χρόνια αθλητής του τμήματος, την περσινή χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Αν και το "δυνατό του σημείο" είναι η άμυνα, πέρσι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και στην επίθεση.

Σχετικά με την ανανέωση του ο Τσαγκεράς δήλωσε τα εξής:

" Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής κ. Δεληγιάννης και για την ανανέωση της συνεργασίας μας! Είμαι περήφανος που θα αγωνιστούμε και φέτος, ως Ζαφειράκης, στην μεγάλη κατηγορία της χώρας και βέβαιος ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο! Μακάρι η χρονιά που έρχεται να είναι ευνοϊκότερη και να έχουμε τους φίλους της ομάδας στο πλευρό μας! "

Επίσης, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ζαφειράκη ο τερματοφύλακας Θάνος Μπουμπουλέντρας! Ο Ναουσαίος αθλητής, αγωνίζεται επί σειρά ετών στον Ζαφειράκη κι έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσο στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Handball Premier όσο και στην καλή παρουσία της ομάδας μας σε αυτήν.

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Θάνος δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμα μια χρονιά με την οικογένεια του Ζαφειρακη ! Εύχομαι την νέα αγωνιστική σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας και με τον κόσμο της πόλης μας να είναι δίπλα στην ομάδα μας!"

Επίσης, ο Ζαφειράκης έκανε γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βλάχος, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτήν την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69