tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Πυλαία θα υποδεχθεί την Τετάρτη ο Ζαφειράκης

Ένα ακόμα δυνατό ζευγάρι θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ζαφειράκης θα υποδεχθεί την Πυλαία την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6μμ.

Η ιδιαιτερότητα έγκειται στην έδρα του αγώνα, καθώς θα διεξαχθεί στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, αφού το ΔΑΚ Νάουσας ανακατασκευάζεται. Αυτό εξαρχής αφαιρεί από τον Ζαφειράκη ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού ως γνωστόν ένα από τα δυνατά του «όπλα» είναι το ΔΑΚ Νάουσας.

Οι ομάδες

Με την ταυτότητα που της έχει δώσει ο Κώστας Δεληγιάννης που ξεκινάει για 3η σεζόν στον πάγκο της ομάδας, αλλά και τις σημαντικές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Ζαφειράκης Νάουσας θα διεκδικήσει με αξιώσεις την προσπάθεια που να κρατηθεί και την επόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ Μισαηλίδης, ο πίβοτ Βαφείδης (αμφότεροι από ΠΑΟΚ), ο αριστερός ίντερ Αποστολίδης θα είναι παίκτες «βαρόμετρο» μαζί με τους ξένους Κανιζάι- Μίλοβιτς και φυσικά τον αρχηγό Θεοδωρόπουλο, που όμως είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Η Πυλαία έχει παίξει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει ισάριθμες καλές εμφανίσεις. Ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό και νίκησε δις το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, πανηγυρίζοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, ωστόσο διατήρησαν τον βασικό τους κορμό στην άμυνα και αυτό τους δίνει σημαντικό αβαντάζ, συν φυσικά με τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος που έχει ανεβάσει ψυχολογικά όλο τον σύλλογο. Στογιάνοβιτς και Σεϊρεκίδης είναι ακόμα ανέτοιμοι και θα απουσιάσουν.

Σε δήλωσή του για το ματς της πρεμιέρας, ο τεχνικός του Ζαφειράκης Κώστας Δεληγιάννης τόνισε: «Εύχομαι να διεξαχθεί ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος. Αρχικός στόχος του Ζαφειράκη είναι η παραμονή. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και απαιτείται χρόνος. Παιχνίδι με παιχνίδι σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα του Σαββάτου θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η Πυλαία είναι Κυπελλούχος Ελλάδος, έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό, έχει δώσει τρία επίσημα ματς. Ναι μεν είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν θα παίξουμε στο γήπεδο μας, οπότε είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας».

Από την άλλη πλευρά, ο ίντερ της Πυλαίας Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε:«Η πρεμιέρα της Handball Premier θα μας φέρει αντιμέτωπους με την ομάδα της Νάουσας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρήζει ειδικής διαχείρισης καθώς ερχόμαστε από διπλούς αγώνες για την Ευρώπη στην Κύπρο. Καλούμαστε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά ώστε να πάρουμε τους δύο σημαντικούς βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και να κλείσουμε θετικά μια σειρά αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69