tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Διομήδη το Σάββατο ο Ζαφειράκης στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας

Στο ανακαινισμένο κλειστό της Νάουσας, ο Ζαφειράκης υποδέχεται το Σάββατο (1/10, 16:00) τον Διομήδη Άργους, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι δύο ομάδες διάγουν βίους αντίθετους έως τώρα, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ η ομάδα του Άργους μετράει δύο νίκες.

Για τον Ζαφειράκη, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στη φυσική του έδρα, στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Θεοδωρόπουλου. Ο αρχηγός των Ναουσαίων, μαζί με τον Χάρη Μάλλιο από πλευράς Διομήδη, ήταν οι κορυφαίοι σκόρερς του περσινού πρωταθλήματος, γεγονός που προσδίδει μία ακόμη ιδιαιτερότητα στον αγώνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα αγωνιστούμε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας μας, στο γήπεδο της Νάουσας, για πρώτη φορά φέτος! Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, όπως κάθε φορά, για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Σημαντικό γεγονός αυτού του αγώνα είναι η επιστροφή του αρχηγού μας στο γήπεδο, που έμενε εκτός το προηγούμενο διάστημα, λόγω τραυματισμού και ευτυχώς τώρα είναι καλά. Ο Διομήδης είναι ένας γνωστός σύλλογος με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ και με δυνατή ομάδα, ωστόσο εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη», δήλωσε ο περιφερειακός του Ζαφειράκη, Νεμπόισα Κανιζάι στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Από πλευράς Διομήδη, ο τερματοφύλακας Μάρκο Τερλέτσκι επισήμανε ότι «με αφετηρία την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη ΧΑΝΘ ολοκληρώσαμε την προετοιμασία για το ματς με τον Ζαφειράκη Νάουσας. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους 2 βαθμούς, ώστε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τους αγώνες πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69