tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Δούκα θα υποδεχθεί ο Ζαφειράκης

Στη Νάουσα, ο Ζαφειράκης θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Δούκα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες νίκες και γνωρίζουν και από τα προηγούμενα χρόνια ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση κρύβει… παγίδες.

Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίο «διπλό» μέσα στη ΧΑΝΘ και έπιασαν βαθμολογικά (5 βαθμούς) τον Ιωνικό ΝΦ και την Πυλαία ενώ ο Δούκας δείχνει να είναι φορμαρισμένος αφού οι τρεις συνεχόμενες νίκες και οι δύο ισοπαλίες που μετρά στο πρωτάθλημα τον έχουν φέρει στην 6η θέση (8 βαθμούς).

Μιλώντας για το ματς ο περιφερειακός του Ζαφειράκης Διογένης Αποστολίδης σημείωσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου για εμένα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο αθλητισμός σου προσφέρει τα πιο σύνθετα και ιδιαίτερα συναισθήματα. Έρχομαι αντιμέτωπος όχι μόνο με ανθρώπους που έχω χτίσει δεσμούς ζωής, αλλά και με τις αναμνήσεις που δημιούργησα με την μπλε φανέλα τα τελευταία 2 χρόνια. Έχω απέναντι μου την οικογένεια μου, όμως είμαι υποχρεωμένος να κάνω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα μου στην νίκη. Αγωνιστικά, ο Δούκας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αυτόματα απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση και εγρήγορση από εμάς. Εύχομαι καλό αγώνα και στις δύο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Δούκας Γιώργος Χαλκίδης τόνισε: «Μια πολύ απαιτητική περίοδος για την ομάδα μου, καλούμαστε μέσα σε 7 μέρες να παίξουμε 3 παιχνίδια πολύ σημαντικά και τα 2 από αυτά στην βόρεια Ελλάδα με ταξίδια πολλών ωρών. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα στην έδρα του Ζαφειράκη, μια ομάδα που στηρίζετε στο σύνολο και στην ενέργεια που παίρνει από τον κόσμο της. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τις επιθετικές λύσεις του Ζαφειράκη και με τακτική πειθαρχία θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Νάουσα 18:00,

Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαίδης, Αγγελίδης

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=ZeBZ_8zO_gw

Βαθμολογία

1. Α.Ε.Κ. 15
2. Ολυμπιακός 14
3. Π.Α.Ο.Κ.  13
4. Διομήδης Άργους  10
5. Δράμα 9
6. Δούκας 8
7. Αερωπός Έδεσσας  6
8. Ζαφειράκης Νάουσας 5
-. Πυλαία 5
-. Ιωνικός Ν.Φ.  5
11. Βριλήσσια 4
12. Χ.Α.Ν.Θ. 2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69